Skip to content
می 10, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • میچ مک کانل می گوید جنگ تجاری ترامپ قیمت ها را افزایش می دهد: “تعرفه ها سیاست بدی هستند”
  • جهان
  • خبرها

میچ مک کانل می گوید جنگ تجاری ترامپ قیمت ها را افزایش می دهد: “تعرفه ها سیاست بدی هستند”

میچ مک‌کانل، سناتور جمهوری‌خواه، علیه طرح‌های تعرفه‌ای گسترده دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا صحبت می‌کند و هشدار می‌دهد که شروع جنگ تجاری با شرکای اقتصادی ایالات متحده می‌تواند هزینه‌های بیشتری را برای خانواده‌ها و مشاغل آمریکایی تحمیل کند.
سناتور ایالت کنتاکی در مقاله‌ای در روز چهارشنبه در لوئیزویل کویر ژورنال نوشت: «پیشنهادات تهاجمی ترامپ نگرانی‌های بزرگ و ماندگاری را برای صنعت و کارگران آمریکا ایجاد می‌کند».
این مقاله نمونه نادری از یک جمهوری خواه ارشد در کنگره است که مایل است علناً از استراتژی اقتصادی رئیس جمهور انتقاد کند.
ترامپ که تعرفه را «کلمه مورد علاقه» خود می‌خواند، اخیراً تعرفه‌های وارداتی گسترده‌ای را برای کانادا، مکزیک و چین به اضافه تعرفه‌های اضافی بر واردات فولاد و آلومینیوم وضع کرده است.
او شروع تعرفه‌های گمرکی بر مکزیک و کانادا را یک ماه به تعویق انداخت، پس از آن که دو متحد ایالات متحده متعهد شدند تلاش‌ها را برای گذرگاه‌های مرزی پلیس و قاچاق مواد مخدر افزایش دهند. اما این مکث قرار است در هفته اول ماه مارس به پایان برسد
مک کانل در مقاله خود اذعان کرد که “زمان آن رسیده است که نزدیکترین همسایگان آمریکا بحران در مرز ما را جدی بگیرند.”

او نوشت: “اما مهم نیست بهترین نیت ما، تعرفه ها سیاست بدی هستند.”
مک کانل همچنین به این موضوع اشاره کرد که چگونه سیاست های حمایت گرایانه ترامپ به هموطنان کنتاکی او آسیب می رساند.

او به 75000 مزرعه کنتاکی که محصولات خود را در سطح بین المللی می فروشند و همچنین هزاران شغل در صنعت خودروسازی این ایالت که به زنجیره تامین جهانی متکی است اشاره کرد.
او نوشت: «تعرفه‌های کلان انجام تجارت در آمریکا را گران‌تر می‌کند و هزینه‌ها را برای مصرف‌کنندگان در سراسر جهان بالا می‌برد.

پیچ مک کانل 82 ساله، در نوامبر پس از تقریباً دو دهه قدرت از رهبری سنا کنار رفت. مک کانل رهبر اکثریت وقت سنا از حمایت از ادعاهای نادرست ترامپ درباره شکست در انتخابات 2020 خودداری کرد، و به همین دلیل با ترامپ اختلاف پیدا کردند و به همین دلیل همواره هدف خشم ترامپ بوده است.

چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

Continue Reading

Previous: دارو بی سروصدا گران شد؛ افزایش قیمت ۴۰۰ قلم دارو
Next: ترامپ می گوید با پوتین صحبت کرده و با مذاکره درباره آتش بس اوکراین موافقت کرده است
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved