Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • مهاجرت و خروج ۲۵ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه امیرکبیر
  • اجتماعی
  • جوانان و دانشجویان
  • خبرها

مهاجرت و خروج ۲۵ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه امیرکبیر

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه طی سه سال گذشته ۲۵ درصد اساتید دانشگاه یا مرخصی رفتند، برنگشند و یا اینکه بازنشسته شدند، گفت: متاسفانه برخی از اعضای هیات علمی این دانشگاه مهاجرت و برخی نیز درخواست مرخصی های کوتاه مدت و بلند مدت برای انجام فعالیت های متفرقه کردند. به طوری که آمار این اساتید که به هر نحوی در دانشگاه حضور ندارند حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد اعضای هیات علمی فعال است.

دکتر علیرضا رهایی با بیان اینکه با روند کاهش تعداد اعضای هیات علمی مواجه هستیم، اظهار کرد: اگر چه پروسه جذب هیات علمی در همه دانشگاه ها دنبال می شود اما میزان خروجی اساتید از دانشگاه ها بعضا بیش از میزان ورودی آنها است. بنابراین در این خصوص هم از نظر تعداد اعضای هیات علمی و هم شرایط انجام فعالیت های علمی با مشکل مواجه هستیم. ضمن اینکه با توجه به مشکلات اقتصادی که وجود دارد، مقداری انگیزه فعالیت در بین آنها کاهش یافته است. بنابراین با کاهش تعداد اعضای هیات علمی در بسیاری از دانشگاه ها مواجه هستیم که این امر موجب شد میزان تولیدات علمی نیز کاهش یابد.

یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: مهدی حسنی و بهروز احسانی اسلاملو جهت اجرای حکم اعدام بە زندان قزلحصار منتقل شدند
Next: کاهش ۸ کیلویی سرانه مصرف گوشت ایرانیان در یک دهه؛ از ۱۲ به ۴ کیلو/ ایرانی‌ها نسبت به سال ۱۳۹۳ کمتر گوشت می‌خورند چه برسد به دوران قاجار
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved