Skip to content
فوریه 8, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • به مناسبت روز جهانی کودک
  • اجتماعی
  • جوانان و دانشجویان
  • خبرها

به مناسبت روز جهانی کودک

روز جهانی کودک را در زمانی گرامی می‌داریم که سایه‌ی دهشتناک جنگ، بقای کودکان را به عنوان اساسی‌ترین حقوق فرد مورد تهدید قرار داده است. گذشته از نداشتن محیط زیست سالم که حق هر کودکیست برای حیات و فارغ از تبعیض فاجعه بار تحصیلی و تعداد میلیونی کودکان  بازمانده از تحصیل، همچنان دنیای کودکی، دنیایی پرنشاط، پرامید و سرشار از انرژیست. انجمن حمایت از حقوق کودکان با بیش از سه دهه فعالیت در عرصه آگاهی‌رسانی و حمایت از حقوق کودکان طبق مفاد کنوانسیون حقوق کودک و پیمان نامه جهانی حقوق کودک که جمهوری اسلامی نیز آن را تایید و بدان متعهد است، بر ایجاد محیطی صلح‌آمیز برای تداوم حیات کودکان ایران تاکید می‌کند و از تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران اداره‌ی امور کشور درخواست دارد تا با رویکرد حفاظت از آینده‌سازان سرزمین و نگاه توسعه‌گرا، به حیات کودکان ایران در شرایط صلح و امنیت و آرامش و برای داشتن ایرانی آباد و آزاد اهتمام بورزد.                                                     

انجمن حمایت از حقوق کودکان همچنین بر تغییر رویکرد حکمرانی در سیستم آموزشی و جاری نمودن عدالت آموزشی برای همه کودکان اعم از ایرانی و مهاجر و بر حق آموزش رایگان فراگیر کودکان طبق مفاد مندرج در قانون اساسی ایران تاکید می‌ورزد.
انجمن حمایت از حقوق کودکان باور دارد که توسعه تنها در صلح وامنیت و در رابطه پایدار با دیگر کشورها امکان‌پذیر است و در این صورت است که کودکان به انسان‌های توسعه‌یافته برای ساختن آینده‌ای درخور خود و میهن، تبدیل خواهند شد و موکدا خواستار تامین امنیت و حفاظت از زندگی کودکان و منابع سرزمین برای سپردن آینده‌ی ایران به دستان پر توان آنان است. 
انجمن حمایت از حقوق کودک در آستانه‌ی روز جهانی حقوق کودک ضمن ابراز  نگرانی عمیق از تسری چنین شرایط نابسامان و تکرار چنین فجایعی در جامعه ایران، توجه حاکمیت و تمامی صلح‌طلبان جامعه را به نکاتی چند جلب می‌کند:
۱- در روزها و ساعاتی سرنوشت‌ساز  در تاریخ ایران قرار گرفته‌ایم و به همین دلیل جهت‌گیری‌ها سیاسی و تصمیم‌گیری‌های سران مملکت می‌تواند تعیین‌کننده باشد.
۲-از حاکمیت جمهوری اسلامی انتظار داریم  در لحظات سرنوشت‌ساز، محور تصمیم‌گیری‌ها بر اساس حفظ امنیت جامعه، حفظ منافع ملی و در راستای سیاست‌های تنش‌زدایی باشد.
۳- در شرایط کنونی حفظ انسجام ملی و جلب مشارکت واقعی جامعه از جانب حاکمیت ایران می‌تواند گامی بلند در راستای پیشگیری از هر نوع تنش در جامعه باشد.
۴- تنش‌زدایی و صلح پایدار درخواست اصلی حامیان حقوق کودکان (به منظور حفظ منافع ملی و حفظ جان شهروندان)، از متولیان جامعه است.
جهان را به مکانی شایسته برای کودکان تبدیل کنیم.

انجمن حمایت از حقوق کودکان
۳۰آبان ۱۴۰۳

Continue Reading

Previous: کوچه بن بست سینمای ایران
Next: پیمانکاران خلافکار را به سندیکای کارگری معرفی کنیم!
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved