میزان ذخیره مرغ برای شب عید حدود ۱۷۰ هزار تن بود اما شاهد آن بودیم که بهای آن تا ۸ هزار و ۵۰۰ تومان رشد کرد که البته تنها ۶۰ تا ۷۰ هزار تن از آن به فروش رفت و برای ماه رمضان نیز ۱۰۰ هزار تن مرغ ذخیره شده است.
محمد یوسفی، در گفتگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه مرغداران طی سالهای گذشته همواره در حاشیه زیان بوده اند، اظهار داشت: ما به دنبال افزایش بهای مرغ نیستیم بلکه خواستار ثبات در قیمت مرغ هستیم.
وی ادامه داد: هم اکنون مرغداران در هر کیلو حدود ۲ هزار تومان زیان میدهند و در صورت افزایش نرخ مرغ قیمت ها به نرخ واقعیاش نزدیک میشود.
رییس اتحادیه مرغ گوشتی افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ گرم بین ۵۸۰۰ تا ۶ هزار تومان است و مرغداران امیدوارند در ماه رمضان با افزایش ۳۰ درصدی نرخها کمی از زیانشان کاسته شود.
یوسفی در پاسخ به این پرسش که آیا تجربه گرانی مرغ در شب عید در ماه رمضان نیز تکرار خواهد شد؟، گفت: میزان ذخیره مرغ برای شب عید حدود ۱۷۰ هزار تن بود اما شاهد آن بودیم که بهای آن تا ۸ هزار و ۵۰۰ تومان رشد کرد که البته تنها ۶۰ تا ۷۰ هزار تن از آن به فروش رفت و برای ماه رمضان نیز ۱۰۰ هزار تن مرغ ذخیره شده است.
وی با بیان اینکه مصرف کننده حق دارد بین مرغ منجمد و مرغ گرم حق انتخاب داشته باشد، افزود: به نظر میرسد در حال حاضر ذخیره سازی مرغ جادهای یک طرفه است و تولید کننده مرغ هیچ سودی نمیبرد این در حالی است که در بخش تنظیم بازار باید به تولیدکننده و واردکننده و از سوی دیگر مصرف کننده نیز توجه شود.