Skip to content
می 23, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • نزدیک به ۹۰ سال زندان؛ سرکوب گسترده فعالان گیلان ادامه دارد
  • اجتماعی
  • خبرها
  • زنان

نزدیک به ۹۰ سال زندان؛ سرکوب گسترده فعالان گیلان ادامه دارد

بنفشه جمالی – احکام سنگین زندان برای زنان فعال و شرایط فاجعه‌بار زندان لاکان رشت، که به‌دلیل ازدحام و کمبود امکانات به مرز‌های بحرانی رسیده است، گواهی‌ست بر نقض حقوق بشر و سرکوب همه‌جانبه جامعه مدنی ایران و به‌ویژه زنان.

در چند روز گذشته احکام صادره برای چند فعال محیط زیست و فعال فرهنگی گیلانی دوباره سرکوب فعالان گیلان را در صدر خبرها قرار داد. براساس رای صادره از سوی شعبه سوم دادگاه انقلاب رشت نینا گلستانی، آناهیتا دوستدار، رزیتا رجایی، آناهیتا حجازی و نگین عدالتخواه هر کدام به چهار سال و یک ماه و هفده روز حبس محکوم شدند. اتهام این فعالان «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام» عنوان شده است. آن‌ها در تاریخ بیستم آبان ۱۴۰۲ با یورش ماموران امنیتی به منازلشان بازداشت و پس از چند هفته انفرادی و زندان به صورت موقت از زندان لاکان آزاد شدند.
احکام صادره برای این فعالان گیلانی اما تنها احکام سنگینی نیست که در چند ماه گذشته از سوی دادگاه انقلاب رشت برای فعالان این استان صادر شده است.
در چند ماه گذشته ۱۵ فعال گیلانی به دلیل فعالیت‌های مدنی‌شان جمعا به ۹۰ سال زندان محکوم شدند. این احکام زندان در کنار صدور حکم اعدام برای شریفه محمدی، فعال کارگری گیلانی که در حال حاضر در کنار سایر فعالان گیلان در زندان لاکان رشت به سر می‌برد، نشان از گستردگی سرکوب‌ها در این استان را دارد.

Continue Reading

Previous: علیرضا کاظمی، طراح برنامه‌های قرآنی و عزاداری در مدارس کیست؟
Next: آزادی بیان در هفته‌ای که گذشت(۱۹ تا ۲۵ مرداد ۱۴۰۳)
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved