☑️ در چندسال گذشته تغییرات پی در پی مدیرعاملهای این شرکت که از سری شرکتهای گروه خودروسازی سایپا هست، باعث شده از هرلحاظ روز به روز اوضاع بدی را تجربه کند. از سال۱۴۰۰ تا الان ۳مدیرعامل منصوب شدند که هیچکدام در صنعت خودروسازی تجربه و سابقه مدیریتی نداشتند و با تصمیمهای غلط در نهایت باعث ایجاد نارضایتی بین کارکنان این شرکت شدند.
☑️ فروردین سال ۱۴۰۲ به خاطر ساعتهای زیاد کاری و حتی روزهای تعطیل در دوران مدیریت مهدی حسیننژاد، کارگران تجمع کردند که باعث شد چندنفر از کارگران قدیمی اخراج شوند. مهدی حسیننژاد با افتتاح حساب حقوق نزد «بانک مهرایران» وامهای زیادی با سود ۴ درصد را دریافت کرد که بخشی از آن وامها حق کارکنان بود.
☑️ امروز ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳ در دورهی مدیریت علی بابایی، کارگران به دلیل اجرانشدن طرح طبقهبندی مشاغل، پرداخت نشدن پاداشها و حقوق، اعتصاب کردند.
سایپا بزرگترین سهامدار و بزرگترین بدهکار به رادیاتور ایران، یکی از عاملهای این وضعیت پیش آمده برای شرکت است و با دستور کاهش پاداشها و آکوردها به کارکنان رادیاتور ایران، نقش مهمی در نارضایتیها داشته است.
☑️ ضمنا در مجمع عمومی سالانه سایپا هم برای پُرکردن سالن برگزاری مجمع از بسیجیان شرکتهای گروه استفاده کرده تا سهامداران کمتری بتوانند در مجمع حاضر شوند که کمتر مجبور به پاسخ گویی به سهامداران شوند.