Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • آسانژ حق درخواست تجدیدنظر در پرونده استرداد آمریکا را به دست آورد
  • جهان
  • خبرها

آسانژ حق درخواست تجدیدنظر در پرونده استرداد آمریکا را به دست آورد

دادگاه عالی بریتانیا حکم داده است که بنیانگذار ویکی لیکس حق دارد روند تجدیدنظر کاملی داشته باشد

دادگاه عالی لندن به جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی‌لیکس که در حبس به سر می‌برد، حق تجدید نظر دوباره در حکم قبلی مبنی بر استرداد او به ایالات متحده را اعطا کرد.

بنیانگذار این وب‌سایت افشاگری ادعا می‌کند که پیگرد قانونی او در بریتانیا بخشی از تلاش گسترده‌تر غرب برای مجازات او به دلیل انتشار اسناد طبقه‌بندی‌شده لو رفته‌ای است که جنایات جنگی ادعایی ایالات متحده و متحدانش را فاش می‌کند.

حامیان او بیم دارند که در صورت استرداد به ایالات متحده، برای بقیه عمر خود در سلول انفرادی محبوس شود.

آسانژ از آوریل ۲۰۱۹ در بازداشت بریتانیا به سر می‌برد، زمانی که اکوادور پناهندگی سیاسی او را لغو کرد و به پلیس اجازه داد او را در سفارت این کشور در لندن دستگیر کند. از آن زمان تاکنون، آسانژ در یک زندان فوق امنیتی نگهداری می‌شود و با استرداد به ایالات متحده می‌جنگد. دادرسی آمریکا علیه این ناشر تا پس از دستگیری او در بریتانیا علنی نشده بود.

وکلای آمریکایی در دادگاه‌های بریتانیا علیه آسانژ مبارزه کردند و در نهایت در ژوئن ۲۰۲۲ با موافقت لندن برای استرداد او مواجه شدند، زمانی که پـریتی پاتل، وزیر کشور وقت، این انتقال را تأیید کرد. تیم دفاعی او از آن زمان تلاش کرده است تا با چندین تجدید نظر، این نتیجه را لغو کند.

در ماه مارس، دیوان عالی بریتانیا حکم داد که استدلال مبنی بر اینکه حقوق این خبرنگار ۵۲ ساله ممکن است در سیستم زندان‌های ایالات متحده نقض شود، موجه است. طبق گزارش‌ها، واشنگتن تعهدات بیشتری برای رفتار عادلانه با آسانژ ارائه کرد.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: فراخوان به اعتصاب کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن شمال۲
Next: تجمع  اعتراضی بازنشستگان فرهنگی کل کشور سال ۱۴۰۰  مقابل سازمان برنامه و بودجه میدان بهارستان
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved