Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • پلی‌اکریل” اصفهان با ۲ هزار کارگر در آستانه تعطیلی کامل قرار گرفت‌.
  • اجتماعی
  • خبرها
  • زحمتکشان

پلی‌اکریل” اصفهان با ۲ هزار کارگر در آستانه تعطیلی کامل قرار گرفت‌.

کارخانه «اکریلیک یک» تولید ندارد، کارخانه «اکریلیک دو» تعطیل شده و کارخانه پلی‌استر هم با ظرفیت پایین کار می‌کند و در آستانه توقف کامل تولید قرار دارد»

یکی از کارگران کارخانه پلی‌اکریل اصفهان می‌گوید این شرکت باسابقه به‌دلیل تصمیم‌های غلط وزیران دولت ابراهیم رئیسی و همچنین افزایش قیمت پایه محصولات پتروشیمی در آستانه ورشکستگی و تعطیلی کامل است و دولتی‌ها نیز برای حل این بحران کمکی نمی‌کنند.

وی گفت: «متاسفانه با تصمیمی که هیات وزیران در تاریخ یازدهم شهریور ۱۴۰۲ برای تعدیل بهای خوراک دریافتی تولیدکنندگان در صنعت نساجی گرفت‌، در کنار افزایش قیمت پایه محصولات پتروشیمی در شهریور سال گذشته که منجر به افزایش ۳۰ درصدی قیمت موارد اولیه تولید پلی‌استر کارخانه پلی‌اکریل شد، پایه‌های این شرکت به لرزه افتاد. این دو اتفاق باعث ناترازی قیمت پارازایلین و چیپس و عدم امکان رقابت در بازار و به‌تبع آن بالا رفتن بهای تمام‌شده محصولات پلی‌اکریل شد. کار به جایی رسیده است که دیگر تولید محصول در این واحد تولیدی و مادر صنایع نساجی، توجیه اقتصادی ندارد و این شرایط نقدینگی شرکت را به‌شدت تحت تاثیر قرار داده است.»

کارخانه پلی‌اکریل اصفهان، که زمانی در فوتبال ایران هم تیم‌داری می‌کرد، یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های صنعتی ایران به شمار می‌رود. این کارخانه در مردادماه ۱۳۵۳ در اصفهان به بهره‌برداری رسید تا انواع نخ و الیاف پلی‌استر و اکریلیک را تولید کند، اما سوءمدیریت‌ در دولت‌های مختلف جمهوری اسلامی و بی‌توجهی مدیران آن به نیازها و تکنولوژی روز، در کنار تحریم‌های جهانی، باعث شد تا در سال‌های اخیر با مشکلات اقتصادی متعددی مواجه شود و چندبار نیز به‌طور موقت با تعطیلی و توقف تولید روبه‌رو شود.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: مافیای پیمانکاران، برنده میدان!/ «نیروهای ارکان ثالثِ نفت و گاز» از طرح ساماندهی ناامید شده‌اند
Next: تشدید فشارها حراست در مسئله پوشش دانشجویان دختر در دانشگاه نوشیروانی بابل
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved