فصل مشترک این جنبش استیفای حق رأی، انتخابات آزاد، آزادی مطبوعات، آزادی بیقید و شرط زندانیان سیاسی، اصلاح شیوه حکومتداری و قانون مداری و رعایت حقوق شهروندی مردم است. بدون شک بالا بردن مطالبات و انحراف از اهداف ذکرشده دستآویزی برای سرکوب خشن این حرکت میگردد. به پیران و میانسالان عرض میکنم طرح مباحث دیگر بجز خواسته بهحق و قانونی، انحراف از مسیر است و این خواست مخالفان این جنبش و در مواردی ساختهوپرداخته آنان یا عوامل نفوذی میباشد.
کلمه – گروه خبر: بعد از آنکه آیتالله خامنهای برای دومین بار به مهدی کروبی و میرحسین موسوی اتهامی ناروا زد و مدعی شد که آنان نسبت به برخی از شعارهای هنجارشکنانه اعلام موضع نکردهاند، فرزند مهدی کروبی بخشی از سخنان پدرش در سال ۸۸ را بازنشر کرد.
به گزارش کلمه، آیتالله خامنهای در دیدار با ائمه جماعات مساجد استان تهران اظهار کرده بود: «برخی میگویند یک حرفی آن موقع زدهشده، بگذریم؛ اما باید توجه داشت که اگر در طرفداری از کسی حرفی زده میشود که مخالف سخنان و مواضع اوست، آن شخص باید اعلام مخالفت کند وگرنه بهحساب او گذاشته میشود.»
باگذشت بیش از دو هزار روز از حصر غیرقانونی و غیرشرعی موسوی و کروبی، رهبری و همراهانش بدون اجازه اظهارنظر به موسوی و کروبی از همه تریبونها برای طرح اظهارات و ادعاهای خود استفاده میکنند. ایشان در هر سخنرانی به بهانهای به اعتراضات سال ۸۸ حمله میکند و نمیتواند حساسیت خود را از آن وقایع پنهان کند. روی مدعی است که ما از آنان خواستیم اعلام موضع کنند و نکردند.
اما او توضیح نمیدهد کی، کجا و چگونه از آنان خواسته است که اعلام موضع کنند. برخلاف ادعای رهبری موسوی و کروبی بارها نسبت به اعتراضات سال ۸۸ اعلام موضع کرده و خواستار اجرای کامل قانون اساسی و حفظ نظام جمهوری اسلامی شدهاند.
اینک نیز فرزند مهدی کروبی در صفحه فیسبوک خود به نقل از پدرش نوشته است: “آخرین کلام، لازم است مردم عزیز خصوصاً قشر تحصیلکرده و طبقه جوان توجه داشته باشند که آنچه امروز به نام جنبش اعتراضی در جامعه جریان دارد یک ایدئولوژی فراگیر نیست که خطکشیهای سفتوسخت داشته باشد و افراد را بر اساس آن گزینش نموده و مسئولیت رفتار تمام حاضران در آن را بپذیرند.
این جنبش برای دفاع از عقیده یا مرام سیاسی و دینی خاصی نیست طبعاً افراد موجود در آن دارای آرا و عقاید گوناگونی هستند که هر یک از ما میتوانیم با آنها موافق یا مخالف باشیم. فصل مشترک این جنبش استیفای حق رأی، انتخابات آزاد، آزادی مطبوعات، آزادی بیقید و شرط زندانیان سیاسی، اصلاح شیوه حکومتداری و قانون مداری و رعایت حقوق شهروندی مردم است. بدون شک بالا بردن مطالبات و انحراف از اهداف ذکرشده دستآویزی برای سرکوب خشن این حرکت میگردد.
لذا من بهعنوان پدری پیر به جوانان عزیز و بهعنوان برادری سرد و گرم چشیده و آبازسرگذشته به پیران و میانسالان عرض میکنم طرح مباحث دیگر بجز خواسته بهحق و قانونی، انحراف از مسیر است و این خواست مخالفان این جنبش و در مواردی ساختهوپرداخته آنان یا عوامل نفوذی میباشد. به امید روزی که اصحاب حکومت و ارباب قدرت عقل، عدل و انصاف را به یاری بخواهند و موجبات خشنودی اولیای اسلام و مردم ایران را در پرتو به رسمیت شناختن حقوق مردم، فراهم نمایند.”