مسئولان قضایی به سفارش بازجویان وزارت اطلاعات با مرخصی کارگر زندانی حسن سعیدی مخالفت کردند. این کارگر زندانی ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت شد و پس از تحمل ماهها انفرادی و بازجویی های طولانی، در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب بصورت غیابی و ناعادلانه حکم شش سال زندان (۵ سال اجرایی) و ۲ سال تبعید برایش صادر کردند. پیش از دادگاهی شدندش بارها ویدئوهایی با انتساب اتهامات واهی به وی و سایر فعالین کارگری و معلمی از صدا و سیما پخش شد.
این رویه ناعادلانه در دوران زندان نیز ادامه دارد و پیش از این با مرخصی اضطراری سعیدی با وجود تصادف شدید فرزندش مخالفت شد. اینبار نیز پس از درخواست مرخصی وی را به بند ۲۰۹ بردند و پس از مصاحبه بازجویان با ایشان نهایتا مسئولان قضایی با مرخصی سعیدی مخالفت کردند.
حسن سعیدی از اعضای قدیمی و برجسته سندیکا می باشد که سالها شجاعانه از حقوق کارگران دفاع کرده است و به همین دلیل دائما مورد آزار و اذیت عوامل امنیتی در محل کار بود و در طول سالها فعالیت برحق کارگری خود، حداقل چهار بار توسط شرکت واحد و با فشار نیروهای امنیتی اخراج شد و چندین بار مورد ضرب و شتم و بازداشت قرار گرفت. سعیدی در روز کارگر سال ۹۸ نیز در تجمع اعتراضی کارگران در روز کارگر مقابل مجلس بازداشت و به ۵ سال حبس محکوم شد.
سندیکای کارگران شرکت واحد تا کنون بارها به اذیت و آزار و تدوامحبس ناعادلانه اعضای زندانی خود اعتراض نموده است و در این خصوص همچنین پیگیر اعتراض در سطح بین المللی از طریق فدراسیون بین المللی کارگرانحمل و نقل و دیگر تشکلات سندیکایی جهانی، شکایت رسمی در سازمان جهانی کار و نیز گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران بوده است، و تا آزادی اعضای زندانی خود از هرگونه اقدامممکن کوتاهی نخواهد کرد.
مخالفت با مرخصی و آزادی مشروط حسن سعیدی با وجود سپری شدن بیش از یک سوم دوران حبس، کینه توزی و ظلمی آشکار نسبت به اینکارگر زندانی و خانواده ایشان می باشد و از هیچگونه وجاهت قانونی طبق قوانین خودشان نیز برخوردار نیست و بشدت محکوم است. این ظلم وستم تا به کی؟ کارگر زندانی آزاد باید کردد!
چاره کارگران وحدت و تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۲ فروردین ۱۴۰۳