Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • در جریان مراسم خاکسپاری آرمیتا_گراوند، دستکم ۱۵ نفر دستگیر شده‎ اند.
  • ایران
  • خبرها

در جریان مراسم خاکسپاری آرمیتا_گراوند، دستکم ۱۵ نفر دستگیر شده‎ اند.

✅️براساس گزارش‌ها، امروز در جریان مراسم خاکسپاری #آرمیتا_گراوند، دستکم ۱۵ نفر از شهروندان حاضر در مراسم دستگیر شده‎اند. فرزاد صیفی‌کاران، روزنامه‌نگار در صفحه توییترش نوشته است که به گفته شاهدان عینی ۸ زن در حالی که عکس‌هایی از مهسا امینی و نیکا شاکرمی را به همراه داشتند، با خشونت دستگیر شده‌اند. براساس همین گزارش محمد گراوند یکی از بستگان آرمیتا که از معلمان اخراج‌شده آموزش و پرورش است، یکی از افرادی است که در جریان مراسم خاکسپاری دستگیر شده است.

🔹️همچنین بی‌بی‌سی فارسی گزارش کرده است که 《نسرین ستوده》 وکیل دادگستری نیز توسط ماموران امنیتی حاضر در مراسم، مورد ضرب‌و‌شتم شدید قرار گرفته است. هنوز از هویت سایر بازداشت‌شدگان این مراسم اطلاعی در دست نیست.

🔹️ویدیوهای منتشرشده نشان می‌دهند که خاکسپاری آرمیتا گراوند تحت تدابیر شدید امنیتی و با حضور پرشمار نیروهای امنیتی برگزار شده است.

🔹️آرمیتا گراوند، نوجوان شانزده‌ساله‌ای است که روز گذشته ۶ آبانماه ۱۴۰۲، پس از ۲۸ روز کما، در بیمارستان فجر تهران درگذشت. او در روز نهم مهرماه در ایستگاه متروی میدان شهدای تهران دچار حادثه شد.

🔹️برخی از شاهدان عینی به 《گاردین》 گفته‌اند که زنان حجاب‌بان در مترو به او به دلیل بر سر نداشتن مقنعه تذکر داده و پس از ایجاد درگیری، او را هل داده‌اند که در نتیجه آن سر او به ستون فلزی برخورد کرده و دچار ضربه مغزی شده است.

🔹️طی مدت ۲۸ روز گذشته، نیروهای امنیتی به خبرنگاران مستقل اجازه نزدیک شدن و تهیه گزارش از پرونده را ندادند. بیمارستان فجر تهران طی این مدت در محاصره کامل نیروهای امنیتی قرار داشت و خانواده آرمیتا نیز در چند نوبت به مقابل دوربین آورده شدند تا روایت درگیری در ایستگاه مترو را رد کنند.

🔹️پیکر آرمیتا گراوند امروز در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.

تکمیلی: ‏بر اساس اطلاع یک منبع آگاه ‎#منظرضرابی مادر سهند صادقی و از خانواده‌های دادخواه هواپیمای اوکراینی امروز به همراه #نسرینستوده در مراسم خاکسپاری ‎#آرمیتا_گراوند بازداشت و آنها را به بازداشتگاهی در شهر ری منتقل کردند.

یکی دیگر از بازداشت‌شدگان مسعود زینال‌زاده، فعال صنفی معلمان است.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: داغ ننگ دخترکشی تا ابد بر پیشانی حکومت‌تان باقی خواهد ماند – زهرا رهنورد زندان اختر
Next: اعتصاب در شرکت استیم!
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved