Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری خشونت علیه فلسطینیان را محکوم کرد / WFTU: اتهام آغاز خشونت به طرف فلسطینی «ریاکارانه» است
  • جهان
  • نوار متحرک

فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری خشونت علیه فلسطینیان را محکوم کرد / WFTU: اتهام آغاز خشونت به طرف فلسطینی «ریاکارانه» است

wftu در بیانیه‌ای اعلام کرد: تمام جهان با نگرانی و اندوه نظاره‌گر خونریزی‌های جدیدی است که در فلسطین در حال وقوع است.

به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از پایگاه فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، این تشکل جهانی جنگ و خشونت در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را محکوم کرد. 

این تشکل با دو شعار «نه به ریاکاری امپریالیستی» و «به سوی راه حلی عادلانه و مسالمت‌آمیز برای فلسطین» بیانیه خود را آغاز کرده است: 

تمام جهان با نگرانی و اندوه نظاره‌گر خونریزی‌های جدیدی است که در فلسطین در حال وقوع است و تهدیدی این جنگ برای شعله‌ور شدن کل منطقه خاورمیانه است. 

برای تشکیلات «WFTU» تردیدی نیست که علت اصلی این چرخه خشونت، اشغال مستمر و شهرک‌سازی غیرقانونی سرزمین‌های اشغالی فلسطین توسط صهیونیست‌های حاکم بر سرزمین‌های اشغالی است و جنایات مستمر روزانه و محاصره غزه وقوع جنگ را امکان‌پذیر ساخت. 

سیاست‌های تبعیض نژادی و مذهبی سال هاست علیه مردم فلسطین انجام می‌شود. جنایاتی که با تسامح و حمایت تحریک‌آمیز اسرائیل از سوی قدرت‌های بزرگ امپریالیستی یعنی آمریکا، اتحادیه اروپا و بقیه متحدان آن‌ها انجام می‌شود و در سال‌های اخیر وحشیانه‌تر و غیرقابل قبول‌تر شده است. 

تلاش کسانی که به مرور زمان بر جنایات و کشتار مردم فلسطین چشم پوشی می‌کنند و به حفظ اشغال و استعمار کمک می‌کنند، امروز اسرائیل را قربانی تجاوزات فلسطینی معرفی می‌کنند، دست کم ریاکارانه و غیرواقعی است.

برای WFTU واضح است که تنها راه تأمین و تحکیم صلح و امنیت برای مردم فلسطین و اسرائیل، بلکه در خاورمیانه گسترده تر، پایان دادن فوری به اشغالگری اسرائیل و شهرک‌سازی در سرزمین‌های عربی اشغالی، اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل، و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ با پایتختی بیت المقدس و تضمین حق بازگشت آوارگان فلسطینی به این سرزمین است.

در این راستا، WFTU به مبارزه و ابراز همبستگی خود با مردم رنج‌دیده و مبارز فلسطین ادامه خواهد داد.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: اطلاعیۀ حزب تودۀ ایران دربارۀ تشدید جنگ در مناطق اشغالی فلسطین و سیاست های فاجعه بار و جنایتکارانۀ دولت نژاد پرست و دست راستی «نتانیاهو»
Next: رئیس جمهوری کلمبیا محاصره غزه را با جنایات نازی‌ها مقایسه کرد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved