Skip to content
می 19, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • دانشگاه هنر، محدوتر از همیشه
  • اجتماعی
  • جوانان و دانشجویان
  • خبرها

دانشگاه هنر، محدوتر از همیشه

بر اساس گزارش دانشجویان و دفترچه کنکور منتشر شده توسط سازمان سنجش، به دانشجویان جدیدالورود کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه هنر، خوابگاه اختصاص داده نخواهد شد.

پیش از این‌ها هم دانشجویان این دانشگاه با کمبود خوابگاه‌ مواجه بودند به گونه‌ای که در دفترچه‌های کنکور سال پیش، عنوان شده بود که این دانشگاه «برای دانشجویان جدید‌الورود فاقد امکانات رفاهی در شهر تهران است» و دانشجویان بر اساس اولویت در خوابگاه‌های کرج اسکان می‌یابند و در ترم‌های آینده به تهران منتقل خواهند شد.
اما اینبار دانشگاه بطور کلی دیگر هیچ‌ تعهدی نسبت به تخصیص خوابگاه برای دانشجویان جدیدالورود کارشناسی و‌ ارشد نخواهد داشت.

با توجه به هزینه‌های گزاف زندگی در کلان‌شهرها و قیمت بالای اجاره‌ در آنها، عملا امکان زیست و تحصیل در این دانشگاه دولتی، از دانشجویان غیربومی و کم‌درآمد سلب خواهد شد. این تصمیم ناگهانی مسئولین دانشگاه هنر و شانه خالی کردن آنان از مسئولیتِ رسیدگی به دانشجو، می‌تواند در بلندمدت، آثار سوء بیشماری درپی داشته باشد.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: گزارشی از آخرین وضعیت بازداشت‌شدگان استان گیلان
Next: بیانیه دانشجویان رشته‌ی مجسمه‌سازی دانشگاه هنر در اعتراض به حذف این رشته‌ از دفترچه انتخاب رشته‌ کنکور سراسری
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved