Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • بیانیه انجمن علمی-دانشجویی جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبایی در اعتراض به حذف اساتید
  • اجتماعی
  • جوانان و دانشجویان
  • خبرها

بیانیه انجمن علمی-دانشجویی جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبایی در اعتراض به حذف اساتید

مدت هاست که ما دانشجویان علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، شاهد تهدیدهای متعدد از جمله حذف اساتید، اختناق و سرکوب صدای آنها از جانب ریاست دانشکده علوم اجتماعی علامه طباطبایی بوده‌ایم.

مهدی خویی فارغ‌التحصیل مطالعات فرهنگی و رسانه از دانشگاه SOAS و استاد جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی خبر از اخراج خود داد. این در حالی است که واحدهایی برای تدریس در ترم جدید برای او در نظر گرفته شده بود. آموزش دانشگاه موظف شده واحدهای در نظر گرفته شده را حذف کند و در اختیار استاد جدیدی قرار دهد. حذف، اخراج و سرکوب اساتید متعهد علوم اجتماعی در وضعیتی اتفاق می‌افتد که اساتید رانتی و بی‌سواد روز به روز صندلی‌های بیشتری را در هیئت علمی دانشگاه‌ها تسخیر می‌کنند.

همچنین معاونت فرهنگی دانشگاه و ریاست دانشکده علوم اجتماعی پیشتر محدودیت‌هایی نظیر جلوگیری از “راهنمایی علمی انجمن” و یا “ارائه در نشست‌ها” را برای ایشان فراهم کرده بودند. انجمن علمی جامعه‌شناسی و بدنه دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در برابر حذف این استاد شریف و متعهد ساکت نخواهد نشست. در کنار مهدی خویی اساتید دیگری نیز در دانشگاه حضور دارند که شائبه حذف و یا محدودیت‌شان به گوش می‌رسد.

ما از کلیه ظرفیت‌های موجود بهره خواهیم برد تا در برابر تعدی نیروها و نهادهای امنیتی به ساحت دانشگاه مقاومت کنیم.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: تداوم سرکوب اساتید و اخراج یک استاد جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
Next: بازجویی‌های شبانه و عدم حق تماس تلفنی، ابزار فشار نیروهای امنیتی
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved