Skip to content
می 23, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  •  انجمنی برای نجات “چیا” – اجلال قوامی
  • خبرها
  • محیط زیست

 انجمنی برای نجات “چیا” – اجلال قوامی

چند روز است که انجمن سبز چیا* در مریوان به همراه دیگر فعالان و دوستداران محیط زیست با دست‌های خالی شب و روز مشغول خاموش کردن آتشی هستند که به جان جنگل‌های مریوان افتاده است.

در این میان تصویر سالار آذری عضو انجمن سبز چیا به شکل بسیار گسترده در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد؛ چهره‌ای که در میان دود و آتش خستگی نمی‌شناسد و جانش به جان بلوط‌ها بسته است.

در این روزها که انجمن سبز چیا و دیگر فعالان مدنی پای کار بودند؛ بار دیگر این واقعیت خودنمایی کرد که اگر مجال و فرصتی باشد نهادهای مدنی با کمترین امکاناتی که در اختیار دارند می‌توانند نقش‌آفرینی کنند و مردم را هم‌ همراه خود کنند.

اعتماد و باور مردم به نهادهای مدنی چون انجمن سبز چیا ارزشمندترین سرمایه اجتماعی است که می‌توانند در بزنگاه‌ها به یاری نهادهای مدنی بیایند و امید و همبستگی را زنده نگه دارند.

*چیا= کوه/کوهستان/تپه

Continue Reading

Previous: تجمع مردم یاسوج در اعتراض به احداث سد تنگ‌سرخ
Next: زینب زمان، توسط دادگاه انقلاب تهران به حبس و مجازات‌های تکمیلی محکوم شد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved