Skip to content
سپتامبر 7, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • نیلوفر حامدی در دادگاه: به عنوان یک روزنامه‌نگار به عملکردم افتخار می‌کنم
  • ایران
  • خبرها
  • زنان

نیلوفر حامدی در دادگاه: به عنوان یک روزنامه‌نگار به عملکردم افتخار می‌کنم

بامداد امروز جلسه دوم و آخر دادگاه نیلوفر حامدی، پس از حدود ۱۰ ماه بازداشت موقت در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به صورت غیرعلنی برگزار شد.

محمدحسین آجرلو، همسر نیلوفر حامدی در صفحه شخصی‌اش در شبکه اجتماعی توئیتر درباره آخرین جلسه دادگاه نیلوفر حامدی نوشت: «امروز دومین و آخرین جلسه دادگاه بدوی نیلوفر حامدی برگزار و آخرین دفاع نیز گرفته شد. نیلوفر در این جلسه گفت به عملکرد خود به عنوان یک روزنامه‌نگار افتخار می‌کند. در پایان دادگاه هم وکلا دقایقی فرصت ارائه دفاعیات خود را داشتند. با توجه به پایان جلسات رسیدگی به پرونده، منتظر صدور حکم در روزهای آینده هستیم.»

نیلوفر حامدی و الهه محمدی، خبرنگاران روزنامه‌های شرق و هم‌میهن از جمله خبرنگارانی بودند که درباره قتل مهسا امینی و مراسم خاکسپاری او گزارش تهیه کرده بودند و پس از آن بازداشت شدند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: جمعیت زیر خط فقر در ایران به «مرز ۲۸ میلیون نفر» رسید
Next: سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خواستار صدور حکم عدم‌تحمل حبس و آزادی فوری داود رضوی می باشد.
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved