حاکمان برای حفظ منافع سیاسی و تداوم قدرت خود، هنوز باور ندارند که از تاریخ کودتای انتخاباتی ۱۳۸۸ به این سو، به خصوص، پس از قتل حکومتی دخترک بیگناه کُرد، ژینا امینی و جنبش پر شکوه زن، زندگی آزادی، تاریخ کشور ما بار دیگر ورق خورده و فصل جدیدی در زندگی مردم شروع شده؛ بهویژه در مبارزه با استبداد و مطالبه آزادیها و سبک زندگی، خواستههای ملت ارتقاء یافته است و در این فصل جدید زنان و جوانان پیشتاز بودهاند.
به نام خدای رنگین کمان
▫️حاکمان با طرح و تبلیغ لایحه حجاب و عفاف، جنگی تن به تن را با زنان ایران راهاندازی کردهاند؛ در حالیکه اولاً تقارن و تلازم ذاتی بین عفاف و حجاب وجود ندارد و من این نکته را حدود بیست سال پیش که آن را شورای انقلاب فرهنگی، پیگیری و تبلیغ میکرد در مطبوعات مطرح نمودم. دوم اینکه نحوه پوشش و سبک پوشش نه جزء ۵ اصلِ اصول دین است و نه در زمره ۸ فرعِ فروع دین؛ و این خود گویای حریمی و تابویی است که نباید به عنوان دین وارد آن شد.
▫️حاکمان برای حفظ منافع سیاسی و تداوم قدرت خود، هنوز باور ندارند که از تاریخ کودتای انتخاباتی ۱۳۸۸ به این سو، به خصوص، پس از قتل حکومتی دخترک بیگناه کُرد، ژینا امینی و جنبش پر شکوه زن، زندگی آزادی، تاریخ کشور ما بار دیگر ورق خورده و فصل جدیدی در زندگی مردم شروع شده؛ بهویژه در مبارزه با استبداد و مطالبه آزادیها و سبک زندگی، خواستههای ملت ارتقاء یافته است و در این فصل جدید زنان و جوانان پیشتاز بودهاند.
▫️بند بند لایحه حجاب و عفاف، فهرست مشمئزکنندهای از نگرش قرون وسطایی و تجاوز به حقوق شهروندی و آزادیهای طبیعی انسانی زنان ارائه میدهد که ناشی از عدم توانایی درک طراحان این لایحه از خیر عمومی و توسعه ملی و ارتقاء کشور در سطح بینالمللی و رفع شکافها و تبعیضهای اقتصادی و قومی و جنسیتی است.
▫️به حاکمان توصیه میکنم اجبار در حجاب را برای همیشه کنار بگذارند و اگر قانونی هم در این زمینه وجود دارد، بهدلیل فقدان پایگاه عقلانی و تضاد با منافع ملی و انسانی آن را کنار بگذارند و حذف کنند و بدانند در این جنگ تن به تن با ملت و زنان ایران، بازنده اصلی حاکمان خواهند بود.
زهرا رهنورد
۲۲ خرداد ۱۴۰۲