Skip to content
سپتامبر 6, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • ۱۶۹ نفر در اعتراضات فرانسه بازداشت شدند
  • جهان
  • نوار متحرک

۱۶۹ نفر در اعتراضات فرانسه بازداشت شدند

رسانه های فرانسه گزارش داده اند که ۱۶۹ نفر در اعتراضات روز شنبه علیه اصلاحات بازنشستگی در فرانسه بازداشت شدند.

روزنامه (Ouest-France) به نقل از وزارت کشور فرانسه نوشت: از مجموع این افراد ۱۲۲ نفر در پاریس و بقیه در دیگر مناطق فرانسه بازداشت شده اند.

مردم فرانسه روز شنبه در اعتراض به اصلاحات حقوق بازنشستگی در میدان لیتالی در پاریس پس از ممنوعیت برگزاری تظاهرات در میدان کنکورد توسط فرمانداری شهر، شروع به تجمع کردند.

با گستردگی تجمع اعتراضی مردم پلیس با استفاده از باتوم و گاز اشک آور شروع به متفرق کردن جمعیتی کرد که برای اعتراض به اصلاحات تجمع کرده بودند.

الیزابت بورن نخست وزیر فرانسه روز پنجشنبه به رغم بالاگرفتن اعتراضات اعلام کرد که دولت با استناد به ماده ۴۹.۳ قانون اساسی، قانون افزایش سن بازنشستگی از ۶۲ سال به ۶۴ سال را تصویب کرده است.

این تصمیم واکنش شدیدی را برانگیخت و مردم فرانسه را بر آن داشت تا در سراسر کشور به خیابان ها بیایند. تنها در روز پنجشنبه بیش از ۳۰۰ نفر در جریان اعتراضات علیه اصلاحات بازنشستگی بازداشت شدند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: بهاره هدایت از زندان اوین: بقای جمهوری اسلامی نافی بقای ما، فرزندان ما و سرزمین‌مان است
Next: نرگس محمدی:پیروزی سهل نیست، اما قطعی‌است
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved