Skip to content
می 22, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • یورش نیروهای امنیتی به تظاهرات هفتگی مردم معترض بلوچ
  • ایران
  • نوار متحرک

یورش نیروهای امنیتی به تظاهرات هفتگی مردم معترض بلوچ

در بیست و دومین جمعه ی متوالی جنبش «زن، زندگی، آزادی»، مردم معترض بلوچ با سر دادن شعارهای ضدحکومتی به خیابان‌ها آمدند. نیروهای امنیتی به معترضان یورش بردند و مسجد مکی را محاصره کردند. مولوی عبدالحمید گفت کسی باور نمی‌کند که امنیتی‌ها ندانند مسموم‌سازی دانش‌آموزان را چه کسی مرتکب شده.

امروز جمعه ١٢ اسفند ماه ۱۴۰۱ اینترنت در زاهدان با با اختلال و قطعی کامل مواجه است. لایو اینستاگرامی مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی ،امام جمعه زاهدان نیز بدلیل قطعی اینترنت نیمه تمام ماند. مولوی عبدالحمید در مراسم نمازجمعه زاهدان با اشاره به مسمومیت دختران در مدارس کشور از بی توجهی دستگاه های امنیتی و نظامی در جلوگیری از بروز این اقدامات انتقاد کرد و از مسئولان امر خواست تا صدای مردم را گوش بدهند. وی از سخنان امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه در ارتباط با عدم کشته شدن معترضان در طی خیزش انقلابی انتقاد کرد و گفت صحبت‌های او خلاف واقع است. وی همچنین با بیان اینکه دیگر نه حکومت اسلامی مانده و نه حکومتی که ظلم نکرده باشد، ادامه داد؛ چطور می‌شود باور کرد که دستگاه‌های امنیتی ندانند چه کسانی دختران دانش‌آموز را مسموم کرده‌اند؟!

گزارش های کانال های خبری بلوچ از آغاز اعتراضات مردمی در زاهدان بعد از نماز جمعه این شهر خبر داده اند. در تظاهرات امروز شعارها و پارچه نوشته ها در محکومیت جمهوری اسلامی، دیکتاتوری وتاکید بر ادامه ی خیزش انقلابی به چشم می خورد. تعدادی از معترضان پلاکاردهایی در محکومیت برخی از جریانات خارج از کشوری برای مصادره ی مبارزات مردم در دست داشتند.

به گزاش حال وش، مسجد مکی در محاصره نیروهای نظامی، امنیتی قرار دارد و آن ها به بازداشت گسترده معترضین اقدام کرده اند. تعداد زیادی نیروی لباس شخصی و نظامی در اطراف مسجد مکی حضور دارند مردم معترض هم با سردادن شعارهای ضدحکومتی در حال اعتراض هستند.

بنابر گزارش های تازه تر نیروهای نظامی و امنیتی حاضر در خیابان های مدنی، رازی و خیام زاهدان با ورود به نزدیکی مسجد مکی با معترضین درگیری شدند. معترضین با مقاومت در برابر نیروهای نظامی و امنیتی در خیابان خیام زاهدان شعارهای اعتراضی سر دادند. مامورین امنیتی یورش سنگینی را به معترضان در مسجد مکی صورت داده و منطقه را به طور کامل محاصره کرده اند. آن ها با ده ها خودرو به مردم داخل مسجد یورش برده و قصد ورود به مسجد را دارند. آزادیخواهان بلوچ از مردم خواسته اند به یاری آن ها بشتابند. حال وش گزارش داده است که یوروش نیروهای انتظامی برای ورود به مسجد ناکام مانده و آن ها بر اثر مقاومت مردم عقب نشینی کرده اند.

امروز، مسجد مکی در زاهدان

Continue Reading

Previous: به وجود شکنجه و تعرض در زندان شهادت می‌دهم – نرگس محمدی زندان اوین
Next: در کنار استان‌های تهران و فارس، تروریسم شیمیایی در مدارس به استان گیلان هم رسید
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved