در حال حاضر در کشور ما دسترسی به غذا خوب است و پیش از آن که نگران رسیدن به غذا باشیم، نگران دریافت کالری بیش از حد برخی مردم از غذا هستیم که لازم است بر روی دریافت ریزمغذی ها تاکید شود….
در دو گزارش متفاوت یک مقام دولتی از فقر غذایی خبر می دهد و و دیگری نه تنها منکر این مسئله می شود بلکه نگران
“نگران دریافت کالری بیش از حد برخی مردم از غذا “،می باشد.
به گزارش ایسنا،6 اردیبهشت، به نقل از علی ربیعی، وزیر کار و رفاه اجتماعی، آمده است:” برای نخستین بار نیز در بودجه سالیانه کشور ردیفی به عنوان امنیت غذایی جای گرفت. بر این اساس امنیت غذا و تغذیه به عنوان برنامههای رفاهی دولت مطرح است و دنبال میشود. در برنامه تغذیه کودکان زیر شش سال، خانوادههای نیازمند، سرپرست خانوار، کمک به چندقلوها، زنان باردار و ارائه یک وعده غذای گرم به کودکان مهدروستاها مورد توجه اند و امیدواریم با این سیاستها از درد و رنج مردم کم کنیم.
همین خبرگزاری در گزارشی دیگر به همان تاریخ به نقل از دکتر رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو، می نویسد:” در حال حاضر در کشور ما دسترسی به غذا خوب است و پیش از آن که نگران رسیدن به غذا باشیم، نگران دریافت کالری بیش از حد برخی مردم از غذا هستیم که لازم است بر روی دریافت ریزمغذی ها تاکید شود.”
از هنگام روی کارآمدن دولت حسن روحانی، به تناوب بسته هایی غذایی در میان گروه هایی از مردم توزیع شده که نشان از اوضاع وخامت بار مردم برای تامین مایحتاج اولیه دارد. اعتراف یک مقام دولتی به این معضل و انکار آن از طرف یک مقام مسئول دیگر بدین معنا است که سیاست های حاکم بر دولت “راستگویان” با یک عدم هماهنگی آشکار روبرو می باشد. این عدم هماهنگی از یک طرف اصولا منکر این معضلات است و از طرف دیگر سعی در بزرگ نمایی اقداماتی دارد که ابعاد عملی آن دابره محدودی را شامل می شود.