Skip to content
جولای 28, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • زنده باد انقلاب دموکراتیک مردم ایران؛ پیام دو دانشجوی نخبه دانشگاه شریف از زندان
  • ایران
  • نوار متحرک

زنده باد انقلاب دموکراتیک مردم ایران؛ پیام دو دانشجوی نخبه دانشگاه شریف از زندان

امیرحسین مرادی و علی یونسی، دو دانشجوی نخبه‌ دانشگاه شریف که از سال ۱۳۹۹ در زندان‌اند، با انتشار پیامی به‌مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو، ضمن انتقاد از سرکوب دیکتاتوری سلطنتی که به کشته شدن سه دانشجو در شانزده آذر ۱۳۳۲ منجر شد، اعلام کردند خود را در کنار دانشجویان معترضی می‌بینند که «دوشادوش مردم ایستاده‌اند تا آخرین سطرهای تاریک‌ترین صفحه از تاریخ ایران را بنویسند و طرحی نو دراندازند». آن ها بیانیه ی خود را با شعار «زنده باد انقلاب دموکراتیک مردم ایران» به پایان رسانده اند.

علی یونسی، برنده مدال طلای المپیاد جهانی نجوم، و امیرحسین مرادی، دانشجوی فیزیک و برنده مدال نقره المپیاد نجوم کشوری، فروردین ۱۳۹۹ بازداشت شدند و پس از هفتصد روز بازداشت، به‌اتهام «تخریب، اجتماع و تبانی علیه نظام و تبلیغ علیه نظام» به ۱۶ سال زندان محکوم شدند.

این دو دانشجو در پیام مشترک خود به‌مناسبت روز دانشجو نوشته‌اند «ما شراره‌های خورشید آزادی را که در دل تاریک‌ترین شب وطن عزم طلوع کرده است، از پشت دیوارهای سنگی زندان اوین می‌بینیم».

پیام امیرحسین مرادی و علی یونسی دانشجویان زندانی دانشگاه شریف از زندان اوین به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: قوه ی قضائیه از صدور حکم اعدام برای ۵ معترض خبر داد
Next: گسترش اعتراض خیابانی در سالگرد ۱۶ آذر و سومین روز اعتصاب
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved