به نام خداوند جان و خرد
۳۰ مهر #پیروز_نامی، معلم آزاده و دغدغه مند و خستگی ناپذیر کنش های میدانی با ربایش نیروهای امنیتی دستگیر شد و تا امروز خبر دقیقی از علت دستگیری و ارگان دستگیر کننده او در دست نیست. بازداشت غیرقانونی پیروز نامی رییس هیات مدیره کانون صنفی فرهنگیان خوزستان در حالی انجام شده که او در طی این مدت تنها فقط یک بار توانسته با خانواده اش تماس کوتاهی داشته باشد و در طول این مدت هیچ خبر دیگری از ایشان به ویژه درباره مرجع و ارگان دستگاه بازداشت کننده او در دست نیست.در حالی که دانستن این امر و تماس با خانواده از بدیهی ترین و ابتدایی ترین حقوق متهمان سیاسی و امنیتی است، حاکمیت انتقام از کنشگران صنفی را به غیر اخلاقی ترین و غیر قانونی ترین صورت ممکن، به ویژه با صادق ترین و پاکباز ترین آنها، در دستور کار خود قرار داده است.
پیروز نامی به حق و بدون اغراق یکی از گوهرهای ناب در صحنه کنشگری صنفی ایران است او علی رغم چندین بار دستگیری و گشوده شدن پرونده های متعدد برایش، هیچ گاه از آرمان صنفی خویش کوتاه نیامده است.در عین حال نامی با بی ادعایی و فروتنی کم نظیرش و خدمتگزاری خالصانه به معلمان زندانی و قدرشناسی از آنها و خانواده های دردمندشان، بی سر و صدا و با رعایت پرنسیب های اخلاقی و بدون کمترین شائبه تبلیغاتی، خالصانه و مؤمنانه این حمایت ها را همواره در پیش چشم خویش زنده داشته است.
پیروز نامی، معلمیست که در شجاعت و آزادگیش، به گواه همه فعالانی که او را می شناسند، زبانزد و الگو محسوب می شود. دغدغه این معلم دردمند و آزاده همچون دیگر معلمان این سرزمین، در این ایام بیش از همه آزادی دانش آموزان زندانی و به مجازات رساندن عاملان سرکوب و کشتار دانش آموزان بی گناهی است که به جای نشستن در پشت میزهای مدرسه، اکنون یا در بازداشت گاه های بی نام و نشان و مراکز به اصطلاح تربیت و اصلاح هستند و یا در آرامگاه های مختلف این سرزمین، پدران و مادران و خانواده هایی را به سوگ هجران جانکاه خود نشانده اند.
از طرف دیگر در گوشه ای دیگر از این سرزمین، معلم نام آشنای دیگری بنام لطیف روزیخواه بهمراه علی حاجی با شروع اعتراضات سراسری اسیر پرونده سازی جدیدی شده، به اتهام واهی و نخ نمای تبلیغ علیه نظام، به دادسرا احضار شده و با وجود آنکه قرار کفالت برای ایشان صادر شد، اما دادستان نپذیرفته و ایشان را به بازداشت فرستادند که بعد از دو روز به قید وثیقه تا روز دادگاه که در 16 آبان است، آزاد شدند. برای علی حاجی نیز قرار تعلیق تعقیب اتهام به مدت یک سال صادر شد.
برخوردهای حاکمیت با معلمانی همچون پیروز نامی، لطیف روزیخواه و دیگر فعالان، بی تردید هرگز کمترین خللی در عزم و اراده پولادین آنها نخواهد داشت.
پیروز نامی، لطیف روزیخواه و همه فرهنگیان کنشگر، علی رغم تمامی فشارها، تهدیدها، قانون شکنی ها و سرکوب ها، راه خود را که همانا برقراری آزادی، عدالت آموزشی و آموزش و پرورشی سالم و پویا است را استوارتر از همیشه خواهند پیمود و در این طریق هرگز ذره ای تردید و دو دلی در بینش و منش خویش نخواهند داشت.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکومیت دستگیری پیروز نامی و پرونده سازیهای متعدد برای فعالان صنفی، برخوردهای خشن و قهری، سرکوب های بی رحمانه و شلیک های خیابانی و بازداشت های فله ای، به حاکمیت هشدار می دهد که استعمال این گونه روش های قهری، شرایط التهاب و خشم جامعه را بیش از پیش فزون خواهد کرد و در تسریع انقراص و انهدام و حذف ایده های مردم ستیزانه موجود و ایدئولوژی های حامی آن، یاری گر خواهد بود. شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران خواهان ختم پرونده سازی های اخیر فعلان صنفی، آزادی فوری پیروز نامی و تشکیل دادگاه او بر اساس اصل ۱۶۵ قانون اساسی و با حضور وکیل انتخابی می باشد. صدور هرگونه حکم درباره کنشگران که با انشا نیروهای امنیتی از قبل صورت پذیرد هرگز مورد قبول فعالان صنفی و ملت ایران نخواهد بود. چنانکه احکام صادر شده علیه معلمان و دیگر کنشگران مدنی و کارگری و دانشجویی و حقوق بشری و….در طول این سالها هرگز مورد قبول افکار عمومی نبوده است چرا که صدور احکام قرون وسطایی برای فعالان مدنی و منتقدان مسالمت جو، سالهاست که موجب شده استقلال قضایی بیش از هر امر دیگری به شدت، محل تردید و اعتراض عدالت طلبان واقع شود.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
جمعه ۱۳ آبان ۱۴۰۱