
گروهی از کارگران شرکت توسعه نیشکر هفتتپه امروز سهشنبه ۲۶ مهر در پی فراخوانی از پیش اعلامشده در محوطه شرکت تجمع و اعتصاب کردند.
اسماعیل بخشی، فعال کارگری در توییتی با اشاره به واریز ۷ میلیون تومان به حساب کارگران «برای خریدن آنها» نوشته است: «امروز کارگران هفت تپه آمدند تا شرافت را معنی کنند. اگر مدیریت شرکت بجای هفت میلیون ۷۰ میلیون (پول خریدن کارگران) به حسابشان واریز میکرد باز هم این مردان شریف اعتصاب میکردند.»
کانال تلگرامی کارگران هفتتپه که امروز از این اعتصاب خبر داده از قول یکی از کارگران نوشته است: «با ۷ میلیون حواسمون پرت نمیشه. تجمع ادامه دارد.»
تا کنون اخباری از پیوستن گروههایی از کارگران پتروشیمی عسلویه، بندرعباس، آبادان، بوشهر، پارس جنوبی به اعتصابها و امروز نیز تصاویری مبنی بر اعتصاب گروهی از رانندگان تانکرهای سوخت آبادان منتشر شده است.
اسماعیل بخشی، کانال تلگرام کارگران هفتتپه