Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • اعضای دربند سندیکای شرکت اتوبوسرانی، معلمان زندانی و فعالان کارگری مستقل را از یاد نبریم
  • ایران
  • زحمتکشان
  • نوار متحرک

اعضای دربند سندیکای شرکت اتوبوسرانی، معلمان زندانی و فعالان کارگری مستقل را از یاد نبریم

چهار ماه از بازداشت فعالان تشکل‌های صنفی می‌گذرد. #رضا_شهابی، #حسن_سعیدی و #داوود_رضوی از سندیکای اتوبوسرانی، #جعفر_ابراهیمی، #محمد_حبیبی، #رسول_بداقی، #اسکندر_لطفی، #مسعود_نیکخواه از تشکل‌های صنفی معلمان و #کیوان_مهتدی از فعالان مستقل کارگری هم‌اینک در زندان اوین به‌سر می‌برند.

در این میان، #آنیشا_اسداللهی و #شعبان_محمدی نیز با قید وثیقه، به‌صورت موقت آزاد شده‌اند.

روز ۱۴ مهرماه، سازمان صدا و سیما با ید طویل خود در پرونده‌سازی، اعتراف اجباری و سناریوسازی امنیتی علیه تمامی طیف‌های معترضان و تشکل‌های صنفی، با پخش مستندی دروغین و اعتراف اجباری از دو عضو فرانسوی دربند، بازهم با وقاحت تمام، اتهامات دیگری را علیه افراد نام برده به‌کار برد.

در روزهای پیش‌رو دادگاه اعضای دربند تشکل‌های صنفی برگزار خواهد شد. دادگاهی که اگر باز هم مغایر با شان و منزلت حقوق زندانیان باشد، با آگاهی علیه آن خواهند ایستاد.

گفتنی است که تداوم بازداشت، عدم دسترسی به درمان و به‌خطر افتادن سلامت «رضا شهابی»، «جعفر ابراهیمی» و دیگر عزیزان این پرونده، مستقیما بر عهده‌ی اژه‌ای ریاست قوه قضاییه، سازمان امور زندان‌ها و تمامی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و در کل، «حاکمیت» است.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: ادامه اعتراضات و فراخوان “جوانان محلات تهران” برای چهارشنبه
Next: ادامۀ موج همبستگی با مبارزۀ دلیرانه زنان، کارگران، جوانان و دانشجویان ایران
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved