Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • انتقال #اسکندر_لطفی و #مسعود_نیکخواه از مریوان به زندان اوین
  • اجتماعی
  • خبرها
  • زحمتکشان

انتقال #اسکندر_لطفی و #مسعود_نیکخواه از مریوان به زندان اوین

روز شنبه ۱۶ مهرماه، ماموران امنیتی با یورش به منزل #اسکندر_لطفی، سخنگوی شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان و عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان مریوان، و شکستن در منزل، ایشان را بازداشت کردند. ضمنأ همزمان با احضار #مسعود_نیکخواه، دیگر عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان مریوان، به اداره به اطلاعات شهر مریوان، او را نیز بازداشت کردند.

روز گذشته، یکشنبه ۱۷ مهرماه، این دو فعال صنفی معلمان از مریوان به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شدند.

این بازداشت و انتقال به اوین در حالی صورت گرفته که هر دوی این فعالین اواخر مردادماه با وثیقه ی ۲ میلیارد تومانی آزاد شده بودند.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان کشور، ضمن ابراز نگرانی شدید از وضعیت #اسکندر_لطفی و #مسعود_نیکخواه، هر نوع برخورد قهری، با فعالان صنفی را، اقدامی غیر قانونی و غیر اخلاقی می‌داند و انتظار دارد که مراجع قانونی نسبت به قانون شکنی های انجام گرفته در مسیر دستگیری کنشگران صنفی و مدنی حساسیت نشان دهند و این برخوردهای غیرقانونی برچیده شود.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: صدور حکم حبس و جمع‌آوری زباله در مناطق خالی از سکنه برای نرگس محمدی
Next: اخبار جنبش دانشجوئی در پیوند با جنبش قهرمانانه مردم میهنمان!
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved