Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • بازداشت خبرنگار، واقعیت را تغییر نمی‌دهد
  • ایران
  • خبرها

بازداشت خبرنگار، واقعیت را تغییر نمی‌دهد

دستگیری ۱۶ روزنامه‌نگار در ایران

بنابر گزارش فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران، شمار روزنامه‌نگاران بازداشتی در ایران به ۱۶ نفر رسیده است. کامبیز نوروزی، حقوقدان در این‌باره می‌گوید: خبر را خبرنگار نمی‌سازد. خبرنگار فقط خبر را پیدا می‌کند، می‌پررود و می‌آورد؛ بازداشت روزنامه‌نگار یا ممانعت‌های دیگر از انجام وظیفه حرفه‌ای خبرنگاران به معنای تلاش برای چشم بستن بر واقعیت است.

این حقوقدان حوزه مطبوعات در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشته است: جلوگیری از کار حرفه‌ای خبرنگار خبر را از بین نمی‌برد. واقعیت را تغییر نمی‌دهد. فقط با نقض حقوق روزنامه‌نگاری باعث می‌شود گردش اطلاعات حرفه‌ای و مسئولانه از خبرنگار و رسانه حرفه‌ای به سطح غیرحرفه‌ای و غیرمسئولانه تنرل کند.

کامبیز نوروزی می‌افزاید: حرکتهای اعتراضی این ایام در شهرهای مختلف و مقابله نیروی انتظامی با آنها واقعیتی است که جریان دارد. بازداشت روزنامه‌نگار یا ممانعت‌های دیگر از انجام وظیفه حرفه‌ای خبرنگاران به معنای تلاش برای چشم بستن بر واقعیت است. در کنار حق کسب خبر، مصونیت حرفه‌ای از مهمترین حقوق خبرنگاران است. بازداشت خبرنگار حین انجام وظیفه یا به سبب انجام وظیفه، نقض آزادی رسانه و حقوق روزنامه‌نگاری است.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: بیانیه کارگران پیمانی نفت در حمایت از اعتراضات مردمی و علیه سرکوبگری‌های حکومت
Next: ادامه اعتراضات در شهرهای مختلف؛ تجمع‌های شبانه در حضور گسترده امنیتی‌ها
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved