🔸از دیدگاه مصطفی ملکیان اصالت در آدمی پنج شرط دارد. اولین شرط را که خواندم، به دنبال مصداق نبودم زیرا سریع تصویری از محمد حبیبی از ذهنم گذشت، استاد ملکیان میگوید یک انسان اصیل کاملا خودجوشانه آرمانی را برگزیده است و درمقام عمل به هیچ روی، از آن دست نشسته است. زمان کمی نیست که او را میشناسم، و در این شناخت آنقدر میتوانم با اطمینان بگویم که مرز مشترکی بین آرمان شخصی و آرمان اجتماعی برایش وجود دارد، شاید پسندیده تر باشد که بگویم نباید “من و تو” برای مرام او متصور باشیم.
🔸اغراق نیست اگر محمد حبیبی را برند فعالیت های صنفی معلمان بخوانیم که به واسطه نوع فعالیت و اثرگذاري، توانست تعریفی نکو و شایسته از ” پرسونال برندینگ” فعالین صنفی سالهای اخیر باشد. نگاهی نو که با تکیه برسماجت مدنی و علم تشکل یابی، فعالیت های صنفی معلمان را در چند سال گذشته وادار به یک رانش سیستمی رو به جلو کرد. “محمد حبیبی” نیز جزئی از این نگاه بود که توانست مطالبه گری، متکی بر جذب را اساسی ترین اولویت خود قرار دهد و به حق هم موفق بود، روحیه مثبتِ سازشکارانه او در برخورد با همکارانی که قرار بود معلمی با چاشنی مطالبه گر بودن را تجربه کنند مثالی موفق از تثبیت پرسونال برندینگ صنفی معلمان است.
🔸برنامه ریزی انسانها برای هدف زندگی، زمانی اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد که به چیزی یا کسی بیرون از خودش معطوف شود و این بیرون از خود شدن از دید یالوم همان عشق به یک آرمان است، یک فرایند هنری تمام عیار که محمد حبیبی به همراه دیگر فعالین صنفی معلمان توانست به درستی از آن بهره جوید و مسیر مطالبه گری و آرمان خواهی را توامان طی کنند. محمد حبیبی بدون چون و چرا برند اصالت صنفی معلمان است و در بند کردن او جایگاهش را بیش از پیش دربین فعالین صنفی معلمان تثبیت خواهد کرد.
📌پی نوشت -“خدیجه پاکضمیر، همسر محمد حبیبی از تمدید مجدد بازداشت این معلم زندانی به مدت یک ماه دیگر خبر داد”