Skip to content
ژوئن 4, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • بیش از ۱۳۰ اتحادیه کارگری از ۴۰ کشور طی یک هفته اخیر نامه های اعتراضی به مقامات ارسال کردند
  • اجتماعی
  • خبرها
  • زحمتکشان

بیش از ۱۳۰ اتحادیه کارگری از ۴۰ کشور طی یک هفته اخیر نامه های اعتراضی به مقامات ارسال کردند

بنا به گزارش رسیده از فدراسیون‌جهانی کارگران‌حمل و‌نقل به سندیکای کارگران شرکت واحد ، «طی هفته اخیر، اتحادیه های کارگری عضو فدراسیون جهانی کارگران‌حمل و نقل از هر گوشه ای از جهان حمایت خود را از فعالین کارگری زندانی در ایران و اتحادیه های صنفی ای که برای آزادی آنها مبارزه می کنند، اعلام کردند. ما با یک صدای واحد اعلام می کنیم که هرگز در مقابل ظلم و ستم علیه فعالین سندیکایی در هیچ جای دنیا کنار نخواهیم ایستاد.

 بیش از ۱۳۰ اتحادیه کارگری از ۴۰ کشور مختلف در سراسر جهان طی یک هفته اخیر نامه های اعتراضی به رهبر ایران و همچنین به قوه قضاییه و نمایندگی دائمی ایران در سازمان ملل ارسال کردند.کارگران در سراسر جهان از نزدیک شاهد روند اوضاع در ایران طی هفته های آتی خواهند بود، و ما خواهان آزادی فوری تمامی فعالان سندیکایی زندانی هستیم.»

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌حومه مراتب قدردانی و سپاس صمیمانه خود را از حمایتهای صورت کرفته توسط فدراسیون‌جهانی کارگران‌حمل و‌نقل و همکارانمان در اتحادیه های بخش حمل و‌نقل و دیکر بخشهای کارگری در تمامی کشورهای جهان را اعلام میدارد و متعاقبا گرارشات تکمیلی تری در این‌حصوص ارائه خواهد داد.

چاره زحمت کشان وحدت وتشکیلات

#سندیکای_کارگران_شرکت_واحد_اتوبوسرانی_تهران_و_حومه

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: پیام تسلیت #کانون_صنفی_معلمان_ایران(تهران) درباره‌ی درگذشت استاد #امیر_هوشنگ_ابتهاج
Next: نگاهی به واگذاری سهامِ «پالایش نفت شازند» به تامین اجتماعی/ آیا حال سازمان بهتر می‌شود؟ نسرین هزاره مقدم
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved