Skip to content
ژوئن 4, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • نامهٔ اعتراض اتحادیهٔ سراسری فرهنگیان بریتانیا به سفیر ایران در مورد دستگیری رهبر کانون صنفی معلمان در ایران
  • محیط زیست
  • نوار متحرک

نامهٔ اعتراض اتحادیهٔ سراسری فرهنگیان بریتانیا به سفیر ایران در مورد دستگیری رهبر کانون صنفی معلمان در ایران

ترجمه اختصاصی اندیشه نو

آقای محسن بهاروند، سفیر جمهوری اسلامی ایران

از طریق ایمیل: info@iran-embassy.org.uk

۲۸ ژانویه ۲۰۲۲

جناب سفیر،

ما این نامه را در مقام دبیرکل‌های مشترک اتحادیهٔ سراسری فرهنگیان (NEU)، بزرگ‌ترین اتحادیهٔ فرهنگیان در بریتانیا، به شما می‌نویسیم. اتحادیهٔ ما با نگرانی عمیق، از دستگیری و بازداشت ناگهانی آقای محمدتقی فلاحی، دبیرکل کانون صنفی  معلمان استان تهران (ITTA) در تهران در روز ۱۹ ژانویه ۲۰۲۲ [۲۹ دی ۱۴۰۰]، به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران باخبر شده است. طبق آنچه ما می‌دانیم، آقای فلاحی در زندان اوین تهران محبوس است.

به نظر می‌رسد دستگیری آقای فلاحی هم‌زمان با کارزار اعتصاب‌ها و اعتراض‌های سراسری است که شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران از اوایل دسامبر ۲۰۲۱ [آذر ۱۴۰۰] در دفاع از امنیت شغلی، حقوق دریافتی، شرایط کار، و آیندهٔ بخش دولتی آموزش و پرورش در ایران آغاز کرده است.

حق اعتراض، تشکیل اتحادیهٔ صنفی و پیوستن به آن، و اقدام جمعی فعالان صنفی در راه بهبود شرایط کار، از حقوق اساسی بشرند. اتحادیهٔ سراسری فرهنگیان بریتانیا، که سازمانی متعهد به حقوق اتحادیه‌یی و حقوق بشر است، خواستار آزادی آقای فلاحی و همهٔ رهبران اتحادیه‌یی در ایران است که به‌دلیل پیگیری فعالیت‌های قانونی اتحادیه‌یی دستگیر شده‌اند.

ما از مقام‌های ایران می‌خواهیم که حق معلمان و فرهنگیان در سازمان‌دهی اتحادیه‌های صنفی، حق آزادی تشکل و آزادی بیان، از جمله حق تجمع مسالمت‌آمیز بدون ترس از دستگیری، آزار و اذیت، یا قربانی شدن خود یا خانواده‌هایشان را تضمین کنند.

با احترام،

مِری بوستد                                                                     کِوین کورتنی

دبیرکل (مشترک)                                                              دبیرکل (مشترک)

اندیشه نو: استفاده از تمام یا بخش‌هایی از این مطلب با ذکر منبع بدون مانع است.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: زهرا کریمی: سودهای کلان برای دلال‌ها، فقر برای کارگران/ قدرت خرید کارگران هر روز کمتر می‌شود/ دستمزد توافقی یعنی پذیرش بی‌قید و شرط سازکار بازار
Next: بحران اقلیمی: ابرشرکت‌های آمازون، ایکیا، نستله و یونیلیور به وعده‌هایشان برای کاهش انتشار کربن عمل نمی‌کنند
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved