تا کنون بیش از ۱۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. در روزهای اخیر بیش از همه هند و برزیل با بحران کرونا روبرو بوده و از شمار زیاد مبتلایان جدید و جانباختگان کرونا خبر دادهاند.
خبرگزاری رویترز با تکیه بر آمار رسمی از سراسر جهان گزارش داده که مجموع شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از آغاز پاندمی تا کنون از مرز ۱۵۰ میلیون نفر گذشته است.
رویترز همچنین گزارش داد که تا کنون بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در جهان جان خود را بر اثر بیماری کووید ۱۹ از دست دادهاند.
آمریکا با بیش از ۳۲ میلیون مبتلای شناساییشده و ۵۷۵ هزار فوتی بیشترین مبتلا و قربانی را داشته است. البته این کشور توانسته است از آغاز دوره ریاست جمهوری جو بایدن تا کنون کمپین واکسیناسیون را با موفقیت به پیش ببرد.
تا کنون نزدیک به ۱۴۵ میلیون نفر در آمریکا دست کم یک بار واکسن زده و بیش از ۱۰۱ میلیون نفر از آنان هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کردهاند. آمریکا ۳۲۸ میلیون نفر جمعیت دارد.
دویچه وله را در اینستاگرام دنبال کنید
آمریکا با توجه به افزایش شدید شمار مبتلایان کرونا در هند ورود مسافر از هند به ایالات متحده را ممنوع اعلام کرده است.
هند از لحاظ شمار مبتلایان تازه در عرض یک شبانهروز، از آمریکا نیز پیشی گرفته است. مقامات هند اعلام کردند که در طی ۲۴ ساعت گذشته نزدیک به ۴۰۲ هزار مبتلای جدید کرونا در این کشور شناسایی شده است.
به احتساب این ارقام جدید مجموع شمار مبتلایان در هند از آغاز همهگیری کرونا تا کنون به بیش از ۱۹ میلیون و یکصد هزار نفر افزایش یافته است.
مقامات وزارت بهداشت هند همچنین اعلام کردهاند که در پی شبانهروز گذشته ۳۵۲۳ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان باختهاند. به این ترتیب مجموع شمار فوتیهای کرونا در هند به ۲۱۲ هزار نفر رسیده است. البته کارشناسان متعقدند که رقم واقعی جانباختگان بیش از این رقم است.
بحران شدید کرونا در هند از جمله به خاطر شیوع گونه جهشیافته جدیدی از این ویروس است. تنها در ماه آوریل حدود ۷ میلیون مبتلای جدید در هند شناسایی شده است، یعنی بیش از یک سوم مجموع شمار مبتلایان شناساییشده در این کشور از آغاز پاندمی تا کنون.
به ویژه بیمارستانها و خدمه درمانی در هند با توجه به این افزایش چشمگیر با فشار زیادی روبرو هستند و از کمبود دارو، تختخواب و همچنین اکسیژن رنج میبرند.
افزون بر این در هند، کمپین واکسیناسیون کرونا با توجه به کمبود واکسن با مشکل روبرو است. این در حالی است که از امروز شنبه (اول ماه مه) واکسیناسیون برای همه شهروندان بالای ۱۸ سال در این کشور آزاد شده است.
وضعیت در برزیل نیز بسیار وخیم است. طبق آخرین آمار اعلامشده شمار جانباختگان کووید ۱۹ در این کشور از مرز ۴۰۰ هزار نفر گذشته است. از آغاز پاندمی کرونا تا کنون حدود ۱۵ میلیون مبتلای به ویروس کرونا در برزیل شناسایی شده است.