روز دوشنبه ۸ دی، آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات آرش گنجی، مترجم و منشی هیئت دبیران کانون نویسندگان، در دادگاه انقلاب تهران برگزار شد. جلسه پیشین رسیدگی به اتهامات وی در تاریخ ۹ آذر برگزار شده بود، اما آقای گنجی به دلیل داشتن علائم مشکوک به کرونا در جلسه دادگاه حاضر نشد. او در تاریخ ۲۵ خرداد و در جریان اولین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهاماتش بازداشت و در تاریخ ۳۱ خرداد با تودیع قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۹، آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات آرش گنجی، مترجم و منشی هیئت دبیران کانون نویسندگان، با حضور وکیل وی برگزار شد.
این جلسه در شعبهی ۲۸ دادگاه انقلاب تهران، به ریاست قاضی عموزاد و تحت عناوین اتهامی «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و «عضویت و همکاری با گروهک مخالف نظام» برگزار شد.
روز یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۹، جلسه پیشین رسیدگی به اتهامات آرش گنجی، مترجم و منشی هیئت دبیران کانون نویسندگان، در دادگاه انقلاب تهران با حضور وکیل او برگزار شد. آقای گنجی به دلیل داشتن علائم مشکوک به کرونا در جلسه دادگاه حاضر نشد.
آرش گنجی صبح روز یکشنبه ۱ دی ماه ۱۳۹۸ در پی مراجعه نیروهای ماموران امنیتی به خانهاش بازداشت و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. وی نهایتا مدتی بعد از بند ۲۰۹ زندان اوین به بند عمومی زندان اوین منتقل شد.
ماموران در زمان بازداشت اقدام به تفتیش منزل وی کرده و برخی از وسایل و مدارک شخصی او را نیز ضبط کرده و با خود بردند.
آقای گنجی روز یکشنبه ۲۹ دی ماه ۹۸، با تودیع قرار وثیقه ۴۵۰ میلیون تومانی تا پایان مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شد.
نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات آقای گنجی روز یکشنبه ۲۵ خرداد سال جاری برگزار شده و در جریان جلسه دادگاه قاضی مقیسه اقدام به افزایش میزان وثیقه کرده و در نتیجه آقای گنجی بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود.
او در تاریخ ۳۱ خرداد با تودیع قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شده بود.
او کتابهایی از جمله «مبارزه بر سر شیوه تفکر در جنبش طبقه کارگر» و «غروب خدایان بر فراز نظم نوین جهانی» را ترجمه کرده است.
کانون نویسندگان ایران یک نهاد غیردولتی متشکل از نویسندگان، مترجمان، ویراستاران و بخشی از انجمن جهانی قلم است، این کانون در سال ۱۳۴۷ رسما با هدف تشکل یابی صنفی نویسندگان و مبارزه با سانسور اعلام موجودیت کرد، کانون نویسندگان و اعضای آن از ابتدای تشکیل و به ویژه طی دهه های ۶۰ و ۷۰ با درجات مختلف سرکوب، از سانسور و تعقیب قضایی گرفته تا قتل روبرو بودهاند. محمدجعفر پوینده و محمد مختاری از از جمله اعضای کانون نویسندگان بودهاند که در جریان قتلهای زنجیرهای توسط وزارت اطلاعات به قتل رسیدند.
محمد مختاری و محمدجعفر پوینده، دو روشنفکر سرشناس و از اعضای کانون نویسندگان ایران، در دهه ٧٠ بودند که به دست وزارت اطلاعات در پروژهی قتلهای زنجیرهای کشته شدند.