Skip to content
می 25, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • اخراج 70 کارگر یک کارخانه تولید مواد شوینده در اهواز
  • خبرها
  • زحمتکشان

اخراج 70 کارگر یک کارخانه تولید مواد شوینده در اهواز

هفتاد کارگر یک کارخانه تولیدی مواد شوینده و بهداشتی در اهواز به دلیل فروش خط تولید این شرکت، از محل کار خود اخراج شدند. برخی از این کارگران سابقه بالای 20 سال اشتغال در این شرکت را دارند.

خبرگزاری مهر روز پنج‌شنبه 12 نوامبر 2020، در گزارشی عنوان کرد «کارگران یک کارخانه تولیدی مواد شوینده و بهداشتی در اهواز از محل کار خود اخراج شدند.»

بر اساس این گزارش، «در چند روز اخیر کارگران یک کارخانه تولید مواد شوینده و بهداشتی که تنها کارخانه تولید کننده مواد شوینده و بهداشتی در استان خوزستان به شمار می‌رود، دست به تجمع و اعتراض زده‌اند چرا که مدعی هستند این کارخانه به مالک جدید فروخته شده و آنها نیز قصد انتقال خط تولید به استانی دیگر را دارند.»

به گفته این کارگران، به آنها اعلام شده است که از کار اخراج شده‌اند و اکنون در این شرایط بد اقتصادی این کارگران نگران آینده خود هستند و این در حالی است که برخی از آنها سابقه بالای 20 سال اشتغال در این شرکت را دارند.

این کارگران با تجمع در برابر کارخانه از مسئولان استانی درخواست کرده‌اند که به وضعیت شغلی و شرایط سختی که در آن قرار گرفته‌اند رسیدگی شود.

یکی از کارگران بیان کرد: «زمزمه‌های فروش خط تولید و تعطیلی کارخانه حدود دو ماه قبل آغاز شد و ما در این مدت به صورت متناوب به مرخصی اجباری می‌رفتیم”.»

وی افزود: «این دو خط تولید دارای 70 نفر کارگر هستند که از شنبه به صورت رسمی به ما اعلام شد که دیگر سر کار خود حاضر نشوید چرا که قصد داریم خط تولید کارخانه را به فروش برسانیم.»

این کارگر عنوان کرد: «خبر داریم که قطعات خطوط تولید در حال انتقال به استانی دیگر است.»

گفتنی است در گزارش خبرگزاری مهر به نام این واحد صنفی اشاره نشده است.

Continue Reading

Previous: دیگر رؤیا نمی بینم. – رحمان
Next: حداقل حقوق یک بازنشسته باید ۹ میلیون تومان باشد/ بازنشستگان ۷۰ درصد هزینه‌های درمان را از جیب می‌پردازند/ «تامین اجتماعی» را به صاحبان اصلی آن بازگردانید! نسرین هزاره مقدم
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved