امروز چهارشنبه 30 دی ماه، رهبر “نظام ولایت فقیه” در دیدار با دست اندرکاران انتخابات، آنرا “مسابقه ملی و قوی” خواند! وی در این دیدار مقصود خود از حضور “حداکثری” مردم در انتخابات اسفندماه را بیان کرد:
- حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند- این سخن به معنای آن نیست که بخواهند کسانی که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند!
در این رقابت، در واقع برد و باختی برای ملت مفهومی ندارد زیرا در هر صورت، ملت ایران برنده واقعی و نهایی است. - اگر ملت ایران خوب، قوی و مصمم وارد میدان انتخابات شود و صندوقهای رأی را از رأی و عزم خود پر کند، جمهوری اسلامی ایران به خود خواهد بالید و افتخار خواهد کرد.
- مهمترین شرط یک رقابت سالم، شرکت همه واجدان شرایط رأی دادن و حتی آن کسانی است که نسبت به نظام مسئله دارند.
- ممکن است افرادی نسبت به نظام مسئله داشته باشند، اما این افراد قاعدتاً نسبت به امنیت، پیشرفت و عزت کشور مسئلهای ندارند و بر همین اساس اگر خواهان استمرار امنیت ملی، افزایش عزت ملی و تضمین پیشرفت و حرکت رو به رشد کشور هستند، باید در انتخابات شرکت کنند.
- البته کسانی که براساس وظیفه و با نیت الهی در انتخابات شرکت میکنند، قطعاً زمینهساز جلب رضایت الهی برای خود خواهند بود.
- شرط اول و مهم رقابت سالم، حضور همگانی و پرنشاط مردم در انتخابات است و به اذن و توفیق الهی، مردمِ آگاه و با بصیرت ایران چنین حضوری در دو انتخابات پیش رو خواهند داشت.
- عدهای کمین کردهاند که با حضور نیافتن مردم در انتخابات، با تحریم یا سست کردن انتخابات، از نظام جمهوری اسلامی مچگیری کنند، اما ملت در مقابل این کمین کردههایِ نابکار، کارآمدی خود را نشان داده و در این انتخابات هم نشان خواهد داد.
- در هیچ جای دنیا، افرادی را که اصل نظام آن کشور را قبول ندارند، به مراکز تصمیمگیری راه نمیدهند و حتی در کشوری همچون آمریکا که خود را نماد آزادی معرفی میکند و عدهای سادهلوح هم آن را قبول و ترویج میکنند، در دوران رقابت بلوک شرق و غرب، افراد را با اندک اتهامِ گرایش سوسیالیستی، کنار میگذاشتند.
- اینکه مقید باشیم کسانی به مجلس بروند که نظام و مصالح آن و ارزشهای کشور را قبول داشته باشند، یک حق عمومی است که در سلامت انتخابات موثر است.
- تمکین همه دستگاههای دست اندرکار انتخابات به قانون و رعایت مُرّ قانون»، اهانت نکردن به نهادهای قانونی، مشوش نکردن اذهان عمومی، اهانت نکردن نامزدهای انتخاباتی به یکدیگر و حتی پرهیز از غیبت، ندادنِ و عدههای غیرعملی و غیرقانونی، و برخورد صادقانه با مردم – از جمله معیارها و آداب لازم برای یک رقابت سالم انتخاباتی است.
- انتخابات یک نعمت و فرصت بزرگ است که شکرگزاری این نعمت، برگزاری خوب و سالم انتخابات است، بنابراین نباید با برخی سخنان و رفتارها و برخی نسنجیده گوییها، این حرکت و افتخار بزرگ را مشوش و مشوه کرد.