همزمان با نزدیک شدن به برگزاری پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، یک نفر شامگاه شنبه بیست و نهم اوت، در جریان درگیری هایی که میان معترضان به تبعیض نژادی و طرفداران دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در شهر پورتلند ایالت اورگن رخ داد، کشته شده است.
گروهی از معترضان ضد نژادپرستی روز شنبه بیست و نهم اوت، بار دیگر در شهر پورتلند دست به تظاهرات زدند و با کاروان خودروهای هواداران دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا درگیر شدند.
بر اساس تازه ترین گزارش ها، درگیری های روز گذشته میان معترضان تبعیض نژادی و هواداران دونالد ترامپ، موجب کشته شدن یک نفر در پورتلند شده است.
با اینکه پلیس پورتلند هنوز توضیحی در رابطه با جزئیات کشته شدن این فرد منتشر نکرده اما، گفته که وی به ضرب گلوله از پای درآمده است. در بیانیه پایس آمده که تیر از ناحیه سینه به قربانی اصابت کرده است.
به گزارش رسانه های محلی، همزمان با حضور معترضان تبعیض نژادی در مرکز شهر پورتلند، کاروان خودروهای هواداران دونالد ترامپ نیز برای سومین روز پیاپی در محل حضور یافتند.
از سوی دیگر، نیروهای امنیتی پورتلند گفته اند که یک مظنون در رابطه با تیراندازی شب گذشته را شناسایی کرده اند اما، اطلاعات مربوط به این فرد را پیش از تکمیل تمامی تحقیقات منتشر نخواهند کرد.
نیروهای امنیتی پورتلند همچنین از شاهدان عینی خواسته اند تا هر اطلاعاتی در رابطه با این پرونده را در اختیار آن ها قرار دهند.
تظاهرات علیه تبعیض نژادی در پورتلند که پس از کشته شدن جورج فلوید در مینیاپولیس آغاز شده بود، طی روزهای اخیر، در پی زخمی شدن جیکوب بلیک، شدت یافته است.
جورج فلوید یک مرد سیاه پوست ۴۶ ساله آمریکایی بود که در تاریخ ۲۵ می (۲۰۲۰)، پس از آنکه یک افسر پلیس سفید پوست به نام دِرِک شووین به مدت هفت دقیقه زانوی خود را به روی گردن او گذاشت، درگذشت. انتشار گسترده ویدئوی قتل جرج فلوید و رفتار خشن مأموران پلیس با وی در عین بازداشت، موج گسترده ای از اعتراضات علیه نژادپرستی و خشونت پلیس را در آمریکا به راه انداخت.
جیکوب بلیک نیز یک مرد سیاه پوست ۲۹ است که شامگاه یکشنبه ۲۳ اوت (۲۰۲۰)، در شهر کنوشا ایالت ویسکانسن، هفت بار از پشت مورد اثابت گلوله یک افسر پلیس سفید پوست قرار گرفت و به شدت زخمی شد. انتشار ویدئوی تیراندازی افسر پلیس به جیکوب بلیک در رسانه های اجتماعی، موج تازه ای از تظاهرات مردمی علیه نژادپرستی و خشونا پلیس را در آمریکا را برانگیخته است.