آژانس غذای سازمان ملل هشدار داد که وخامت شرایط اقتصادی در آمریکای لاتین سبب شده تا ۱۱ میلیون نفر از ساکنان این منطقه در آستانه قحطی قرار بگیرند.
دیوید بیسلی رئیس آژانس غذای سازمان ملل هشدار داد که وخیم شدن شرایط اقتصادی به دلیل شیوع ویروس کرونا سبب شده تا بیش از ۱۱ میلیون نفر در کشورهای آمریکای لاتین در آستانه قحطی قرار بگیرند.
وی طی بیانیهای پس از سفر به اکوادور و پاناما اعلام کرد: «همهگیری کووید-۱۹ در آمریکای لاتین ویرانگر بوده، جایی که پیشتر ابرهای طوفان اقتصادی نیز جمع شدهاند.»
بیسلی اضافه کرد: «خانوادهها در حال کوشش برای خرید نیازهای اولیه نظیر غذا و دارو بوده این در حالی است که زندگیها ویران شده و تعداد افرادی که کار خود را از دست دادهاند به ۴۴ میلیون نفر رسیده است.»
وی هشدار داد: «بیش از ۱۱ میلیون نفر در حال حرکت به سوی آستانه قحطی هستند که افزایش قابل توجهی را نشان میدهد.»
بیسلی پیش از سفر به اکوادور و پاناما در مصاحبه با شبکه سیبیاس آمریکا هشدار داده بود که آمریکای لاتین یک «بمب ساعتی» است. وی پس از بازگشت از این سفر تاکید کرد که آژانس غذای سازمان ملل به دست کم ۳۲۸ میلیون دلار بودجه بیشتر در راستای حمایت از عملیات امداد و بازیابی در منطقه نیاز دارد.
«شازا موقرابی» یکی از سخنگویان آژانس غذا نیز هشدار داد که همهگیری کرونا بر زندگی میلیونها آدم تاثیر گذاشته که پیامدهای آن ممکن است به وقوع بی ثباتی در منطقه آمریکای لاتین منجر شود.
بر اساس تحلیلی که آژانس غذای سازمان ملل ارائه داده، انتظار میرود که کشورهای آمریکای لاتین و حوزه کارائیب طی ماههای آتی با افزایش ۲۶۹ درصدی در تعداد افرادی مواجه شوند که ناامنی غذایی شدید خواهند داشت.