Skip to content
ژوئن 24, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • گوترش: ۲۶ نفر نیمی از ثروت جهان را در اختیار دارند
  • جهان
  • خبرها

گوترش: ۲۶ نفر نیمی از ثروت جهان را در اختیار دارند

دبیر کل سازمان ملل روز شنبه در سخنانی گفت در حالی که تعداد زیادی از مردم جهان در نابرابری به سر می‌برند ۲۶ نفر نیمی از ثروت‌های جهان را در اختیار دارند.

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز شنبه گفت که نصف ثروت‌های جهان تنها در اختیار ۲۶ نفر بوده این در حالی است که بخش عمده‌ای از مردم جهان در نابرابری به سر می‌برند.

وی که در جریان بزرگداشتی درباره «نلسون ماندلا» صحبت می‌کرد، گفت: «نابرابری مشخصه دوران ماست. ۷۰ درصد از مردم جهان تحت شرایط نابرابری در درآمد و ثروت به سر می‌برند و ۲۶ ثروتمند بر نیمی از ثروت‌های جهان سیطره دارند.»

دبیر کل سازمان ملل اضافه کرد: «برای پر کردن این حفره‌ها و ایجاد توافق اجتماعی جدید، باید منشور جهانی جدیدی ایجاد شود که شامل توزیع وسیع‌تر و منصفانه‌تر قدرت، ‌ثروت و فرصت در سطح جهانی باشد.»

گوترش گفت: «باید به نمونه جدید در اداره جهان دست یافت که مشارکتی کامل و فراگیر و برابر در کار موسسات جهانی باشد در غیر این صورت با میزان بیشتری از نابرابری و عدم همبستگی مواجه خواهیم شد که امروز نیز این گسستگی در مقابله جهانی با ویروس کرونا قابل مشاهده است.»

وی تاکید کرد که کشورهای توسعه یافته باید بیشتر در زمینه تصمیم سازی در عرصه جهانی فعالیت داشته باشند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: به چالش کشیدن موضع نرم آنگلا مرکل نسبت به چین در داخل آلمان – مخمصهٔ آلمان در برخورد با قدرت فزایندهٔ چین – نیما حیدری
Next: بانک مرکزی – کاهش شدید درآمد در سال ۹۸
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved