Skip to content
ژوئن 24, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • ظریف: دولت ‌آمریکا به جای بهانه تراشی باید رفتار خود را اصلاح کند
  • ایران
  • خبرها

ظریف: دولت ‌آمریکا به جای بهانه تراشی باید رفتار خود را اصلاح کند

وزیر امور خارجه گفت:همه دنیا به این نتیجه رسیده که هر توافقی با آمریکا بکند، هر لحظه ممکن است آمریکایی‌ها آن را نادیده بگیرند. دولت کنونی آمریکا به جای اینکه به دنبال بهانه‌تراشی باشد، باید رفتار خود را اصلاح کند.

«محمدجواد ظریف» در گفت‌وگویی درباره برخی اظهارنظرها درباره مذاکره با آمریکا اظهار داشت: هیچ مذاکره‌ای در میان نیست. آمریکایی‌ها نشان دادند که نمی‌شود به مذاکرات‌شان و به نتیجه آن اعتماد کرد.

وزیر امور خارجه  با اشاره به دیدگاه بین‌المللی درباره آمریکا تصریح کرد: همه دنیا به این نتیجه رسیده که هر توافقی با آمریکا بکند، هر لحظه ممکن است آمریکایی‌ها توافق را نادیده بگیرند. دولت کنونی آمریکا به جای اینکه به دنبال بهانه‌تراشی باشد، باید رفتار خود را اصلاح کند.

وی همچنین درخصوص پرداخت غرامت به انگلیس به دلیل آسیب به اشیای قیمتی در ماجرای حمله به سفارت این کشور در سال ۹۱ گفت: مقرراتی در حقوق بین‌الملل در این رابطه وجود دارد. دولت ایران هم اعلام کرده که حفظ و صیانت از سفارتخانه‌های خارجی در ایران تعهد دولت جمهوری اسلامی است.

ظریف  ادامه داد: همه مقامات کشور هم بر این نکته تاکید داشتند. درباره جزئیات طرفین باید مذاکره کنند و هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

پیش از این یکی از نمایندگان مجلس از پرداخت غرامت ۲۷ میلیارد تومانی از سوی دولت ایران به انگلیس بابت حمله به سفارت این کشور در سال ۹۱ خبر داده بود.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: اخذ آخرین دفاع از نرگس محمدی در داخل زندان زنجان؛ نرگس محمدی: در هیچ دادگاه نمایشی و فرمایشی شرکت نخواهم کرد. هر دو پرونده پوچ و بی اساس است
Next: وضعیت کارگران گروه ملی فولاد در دوران کرونا
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved