Skip to content
ژوئن 24, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • مسافرکشی و آوارگیِ کارگران سابقِ فولاد زاگرس/ کلنگ‌زنی که بعد از دو سال حتی یک نگهبان هم ندارد!
  • خبرها
  • زحمتکشان

مسافرکشی و آوارگیِ کارگران سابقِ فولاد زاگرس/ کلنگ‌زنی که بعد از دو سال حتی یک نگهبان هم ندارد!

امینی از مصائب کارگران فولاد زاگرس در قروه کردستان می‌گوید؛ کارگرانی که بعد انحلال به مشاغل غیررسمی روی آورده‌اند.

امینی (نماینده کارگران بیکارشده فولاد زاگرس در قروه کردستان) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، در ارتباط با شرایط این کارگران و تاریخچه بیکار شدن آنها می‌گوید: شرکت فولاد زاگرس مرداد ماه سال ۹۱ به خاطر تعمیرات درجه یک کوره بلند متوقف شد که ۸۰ درصد تعمیراتش نیز انجام شد کارها خوب پیش می‌رفت تا اوایل سال ۹۲. در این سال، ۴۹ درصد سهام شرکت ایمیدرو به جای بدهی به سازمان‌های تامین اجتماعی و بازنشستگان فولاد و کشوری واگذار گردید؛ این سازمان‌ها حاضر به ادامه فعالیت این شرکت نشدند و اقدام به اخراج جمعی کارگران نمودند.

وی ادامه می‌دهد: پس از اعتراضات و تجمعات کارگران، حکم بازگشت به کار آنها صادر شد تا نهایتاً در ۹۲/۱۲/۲۶ سهامداران شرکت را منحل اعلام کردند و تمامی کارگران بعد از ماه‌ها اعتراض و دوندگی به ناچار به بیمه بیکاری روی آوردند.

امینی اضافه می‌کند: هم اکنون هفت سال از تعطیلی شرکت فولاد زاگرس می‌گذرد؛ مسئولیان هیچ کاری برای این واحد تعطیل شده نکردند و کارگران تعدادی مسافرکشی می‌کنند و تعدادی آواره شهرهای دیگر شده‌اند. تعدادی دیگر نیز به کارهای ساختمانی روی آورده‌اند که آنهم در این منطقه سردسیر شش ماه از سال بیشتر کار نیست؛ در این شش ماه هم نهایتاً بیست روز ماه کار هست.

در ادامه زنجیره فولاد کردستان کلید خورد؛ امینی می‌گوید: سال ۹۷ کلنگ زنجیره فولاد در ده کیلومتری این واحد بلاتکلیف و تعطیل شده بر زمین زده شد و قرار بود سه هزار شغل ایجاد کنند؛ این کلنگ‌زنی حالا نه تنها به جایی نرسیده، بلکه حتی یک نگهبان هم ندارد!

به گفته امینی، شهرستان قروه معادن سنگ آهن، پوکه، مرمر و مهمتر از همه، معدن طلا دارد اما از این مواهب سودی به مردم و کارگران بیکارشده‌ی فولاد زاگرس نمی‌رسد؛ کارگران تا امروز به همه نهادها مراجعه کرده‌اند اما صدایشان به جایی نرسیده است؛ همچنان بیکار و بلاتکلیفند!

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: شاخص فلاکت (مجموع نرخ تورم و نرخ بیکاری) در ایران به ۴۲,۸ رسید
Next: ترامپ: حمله نظامی مستقیم را به کودتا در ونزوئلا ترجیح می‌دادم
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved