Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • اعتراضات دانشجویان در شیلی به امید تغییر ادامه دارد
  • جهان
  • خبرها

اعتراضات دانشجویان در شیلی به امید تغییر ادامه دارد

اعتراضات دانشجویی که دو ماه پیش علیه افزایش هزینه حمل و نقل در شیلی آغاز شده و به تجمعات گسترده‌تر برای برابری اجتماعی، اقتصادی و خدمات بهتر اجتماعی کشیده شده است، همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این اعتراضات باعث شد تا سباستین پینه‌را، رئیس جمهوری شیلی منافع و مزیت‌ها برای کم برخوردارها و فقرا را افزایش دهد و یک روند را برای اصلاح قانون اساسی در کشور آغاز کند.

اعتراضات دانشجویی و سایر تجمعات در حالی در سانتیاگو، پایتخت این کشور ادامه دارد که وعده‌های دولت برای اصلاحات و بهبود اوضاع اقتصادی و اجتماعی رنگ می‌بازد و معترضان در اعتراضات روزانه خود از دولت می‌خواهند تا به وعده‌هایش جامه عمل بپوشاند.

در جریان این اعتراضات که بیشتر به صورت صلح‌آمیز برگزار شده تعدادی درگیری خشونت‌آمیز و خرابکاری نیز دیده شده و پلیس هم از مهمات غیر کشنده و گاز اشک‌آور علیه معترضان استفاده کرده به جراحت برخی از آن‌ها منجر شده است. معترضان گفته‌اند که قصدی برای توقف این اعتراضات ندارند.

ایسنا

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: دست و دل بازی روحانی برای افزایش دستمزد در سال جدید: تورم 40 درصد، افزایش دستمزدها 15 درصد
Next: لوایح مربوط به FATF تایید نشد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved