Skip to content
ژوئن 1, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • برخورد با دانشجویان این‌بار در فضای مجازی
  • جوانان و دانشجویان
  • خبرها

برخورد با دانشجویان این‌بار در فضای مجازی

وزارت بهداشت اعلام کرد که با دانشجویانی که به گفته آن‌ها در فضای مجازی اقدام به «نشر اکاذیب» کنند، برخورد می شود.

سیما سادات لاری٬ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت٬ امروز (سه‌شنبه ۷ آبان‌ماه) به ایرنا گفت که «اگر دانشجویان در فضای مجازی اقدام به نشر اکاذیب کنند، با فرد متخلف طبق قانون برخورد می‌شود.»

او برای نمونه گفته است که کانال‌هایی که توسط فعالان دانشجویی، انجمن های علمی، کانون ها، تشکل ها و نشریات مجوز فعالیت در فضای مجازی دارند، توسط مرجع مسئول، رسیدگی می شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مدعی شده که رصد فعالیت مجازی دانشجویان به معنای «کنکاش در حریم خصوصی آن‌ها» نیست و تاکید کرده که «شورای انضباطی می‌تواند در صورت مشاهده مطالبی در فضای مجازی که با هدف زیر سوال بردن منافع و مصالح دانشگاه بازنشر شده، ورود کرده و شاکی شود.»

تیر ماه سال گذشته دیدبان حقوق بشر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که مقام‌های ایران سرکوب دانشجویان معترض را با صدور احکام زندان و ایجاد محدودیت برای فعالیت‌های مسالمت آمیز، شدت بخشیده‌اند.

اظهارات معاون وزیر بهداشت در شرایطی در خصوص «برخورد با دانشجویان» منتشر شد٬ که چندی است برخورد قضایی و امنیتی با دانشجویان افزایش یافته است.

طی ماه‌های اخیر برای دانشجویانی از جمله «مرضیه امیری»، «لیلا حسین‌زاده»، «کسری نوری» و «روح‌الله مردانی» در مجموع ۷۰ سال احکام زندان صادر شده است.

زیتون

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: الجعفری: بازگرداندن جولان اشغالی جزو اولویت‌های سوریه است
Next: ظریف: ایران به خواست دمشق در سوریه حضور خواهد داشت
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved