شرکت کنندگان در این تظاهرات در آستانه اجلاس سازمان ملل متحد درباره آب و هوا خواستار اقدام موثر رهبران جهان علیه گرمایش زمین شدند.
یکی از تازهترین گزارشهای دانشمندان درباره تغییرات اقلیمی نشان می دهد که دمای هوای کره زمین به طور میانگین تا سال ۲۱۰۰ میلادی هفت درجه سانتیگراد افزایش خواهد یافت.
ز سوی دیگر پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۵۰ شمار افرادی که به دلیل خشکسالیهای شدید، وقوع طوفانهای سهمگین، آتش سوزیهای جنگلی و جاری شدن سیل به کمکهای بشردوستانه احتیاج خواهند داشت دو برابر خواهد شد.
استرالیا و آسیا
تصاویر منتشر شده از تظاهرات روز جمعه در استرالیا نشان دهنده حضور گسترده جوانان و نوجوانان این کشور در تجمعات شهرهای مختلف است. گرتا تونبرگ در واکنش به تظاهرات شهر سیدنی در صفحه توئیتر خود از حضور چشمگیر جوانان و نوجوانان استرالیایی تجلیل کرد.
صدها هزار نفر از دانش آموزان در سایر کشورهای آسیایی از جمله ژاپن، هند، سری لانکا و نپال نیز در اعتصاب جهانی برای حفظ محیط زیست شرکت کردند. شرکت کنندگان در تظاهرات تایلند به ساختمان وزارت محیط زیست این کشور یورش بردند.
این در حالی است که معترضان به تغییرات آب و هوایی در چین اجازه تظاهرات نیافته اند.
اروپا و آفریقا
صدها هزار دانش آموز در قاره های آفریقا و اروپا نیز به اعتراض کنندگان به تغییرات اقلیمی در جهان پیوستند و جوانان کنیایی اعتراض خود به آلودگی محیط زیست را با پوشیدن لباس هایی از ضایعات پلاستیکی نشان دادند.
در اوگاندا نیز صدها دانش آموز برای اعتراض به تغییرات اقلیمی در جهان و سیاست های نادرست ریست محیطی کشورها به خیابان آمدند.