Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • حسن روحانی: دولت توان افزایش حقوق بیش از ۲۰درصد را ندارد
  • خبرها

حسن روحانی: دولت توان افزایش حقوق بیش از ۲۰درصد را ندارد

به گزارش تسنیم، حسن روحانی در جمع مردم کنگان و در ورزشگاه این شهر با بیان اینکه دولت در این شرایط سخت با تمام توان کنار ملت خواهد بود افزود:” ما به‌حول و قوه الهی و با تمام توان و با کمک مردم سخت‌ترین مشکلات را پشت سر می‌گذاریم.”

رئیس جمهور با اظهار اینکه دولت با تمام توان و در سختی‌ها، کنار حقوق‌بگیران ثابت و قشر آسیب‌پذیر می‌ماند گفت:” آنها که درآمد متغیر دارند خود را با شرایط تطبیق می‌دهند و ما در بودجه سال آینده برای آنهایی که درآمد ثابت دارند اعم از کارمندان و بازنشستگان که حدود پنج میلیون و 500 هزار هستند و کارگران که حدود 14 میلیون نفر هستند تلاش کردیم مقداری از میزان تورم را جبران کنیم.”

وی اضافه کرد:” تورم بیش از 20 درصد بوده ولی توان ما برای افزایش حقوق بیش از این نبوده امیدوارم سال آینده شرایطی مطلوب ایجاد شود.”

روحانی ادامه داد:” امسال مردم در مقاطعی مشکلاتی داشتند و هنوز هم دارند و باید همه توان دولت و همه مسئولان در سراسر کشور به‌گونه‌ای باشد تا شب عید مردم بتوانند تا حدی احساس راحتی کنند و از خدا بخواهیم در سال آینده شرایط بهتری داشته باشند.”

روحانی تصریح کرد:” در 3 سال مستمری را به بیش از 4 برابر افزایش دادیم ولی باز هم می‌دانیم مردم در سختی و فشار هستند برای سال آینده در حد توان مستمری و حقوق را افزایش می‌دهیم.”

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: پنجاه هزار طرفدار محیط زیست در «راهپیمایی قرن» پاریس شرکت کردند
Next: ادامه رسیدگی به پرونده فعالان محیط زیست بازداشتی به سال آینده موکول شد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved