Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • آخرین تحولات سودان؛ اعلام حالت فوق‌العاده و کناره‌گیری البشیر از حزب حاکم
  • جهان
  • خبرها

آخرین تحولات سودان؛ اعلام حالت فوق‌العاده و کناره‌گیری البشیر از حزب حاکم

به نقل از رسانه‌های سودانی، “صلاح قوش” مدیر دستگاه امنیت و اطلاعات سودان جمعه‌شب گفت: عمر البشیر از پست ریاست کنگره ملی حاکم در سودان کناره‌گیری خواهد کرد اما همچنان رئیس جمهور سودان باقی خواهد ماند.
وی افزود: عمر البشیر رئیس جمهور سودان حالت فوق‌العاده در سودان را اعلام و دولت‌های مرکزی و ایالتی را منحل خواهد کرد. البشیر همچنین اقدامات مربوط به تعدیل قانون اساسی را که به وی اجازه نامزدی برای یک دوره ریاست جمهوری جدید می‌دهد، متوقف خواهد کرد.
قوش در دیداری با رؤسای مطبوعات سودان تصریح کرد: ما عزم و قصد راسخ برای مبارزه با فساد داریم. البشیر رئیس جمهور سودان خواهد بود و حزب کنگره ملی موضوع تعیین رئیس دیگری برای خود را بررسی خواهد کرد.
قوش گفت: البشیر برای تصدی یک دوره دیگر ریاست جمهوری، نامزد نخواهد شد.
عمر البشیر رئیس جمهور سودان قرار است این تصمیمات خود را امشب در سخنرانی برای مردم سودان اعلام کند.
برخی منابع سودانی نیز گفتند که البشیر انصراف خود از نامزدی برای دوره جدید ریاست جمهوری سودان را اعلام خواهد کرد.
سودان در ماههای اخیر شاهد اعتراض‌های گسترده مردمی به‌خاطر گرانی و وضعیت ناگوار معیشتی بوده و مردم خواهان کناره‌گیری البشیر از قدرت شده‌اند.
البشیر پیشتر حکام ایالات و اعضای دفتر رهبری حزب کنگره ملی حاکم در سودان را دعوت کرد که عصر امروز جمعه نشستی اضطراری را برگزار کنند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: روسیه: آمریکا و ناتو در پی مسلح کردن اپوزیسیون ونزوئلا هستند
Next: FATF تعلیق اقدامات تقابلی علیه ایران را تا ژوئن ۲۰۱۹ تمدید کرد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved