Skip to content
می 10, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • وزیر اطلاعات بر شکنجه نشدن اسماعیل بخشی در دوران بازداشتش تاکید کرد
  • خبرها

وزیر اطلاعات بر شکنجه نشدن اسماعیل بخشی در دوران بازداشتش تاکید کرد

علی نجفی خوشرودی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار کرد:” در بخش دوم جلسه با حضور محمود علوی وزیر اطلاعات و همکاران ایشان به منظور بررسی ادعاهای اسماعیل بخشی مبنی بر شکنجه در دوره بازداشت ادامه یافت.

نجفی ادامه داد: “وزیر اطلاعات و مدیران ایشان ضمن ارائه گزارشی از روند اقداماتی که منجر به دستگیری و بازداشت آقای بخشی شد تاکید کردند که به هیچ وجه نامبرده در دوره بازداشت وزارت اطلاعات شکنجه نشده است. وزیر اطلاعات تصریح کرد که کار اطلاعاتی با قاطعیت در عین حال با حفظ حرمت افراد انجام می شود.

وی افزود: ضرورت تفکیک اقدامات ضد امنیتی با پیگیری مطالبات صنفی اهتمام به رفع زمینه های پیدایش نارضایتی اجتماعی از طریق کاهش مشکلات کارگران ضرورت تنویر افکار عمومی از مواردی بود که از سوی اعضای کمیسیون مورد اشاره قرار گرفت.

Continue Reading

Previous: اردوغان با بولتون دیدار نکرد
Next: غریب حویزاوی از کارگران بازداشتی فولاد اهواز آزاد شد/ تداوم بازداشت چهار تن دیگر
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved