Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • تبدیل قرار بازداشت علی نجاتی، فعال کارگری به وثیقه
  • خبرها

تبدیل قرار بازداشت علی نجاتی، فعال کارگری به وثیقه

فرزانه زیلابی، وکیل مدافع علی نجاتی رئیس اسبق و عضو سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه از تبدیل قرار بازداشت موکلش به وثیقه خبر داد. وی همچنین با اشاره به حضور علی نجاتی با دستبند در یک مرکز درمانی، گفت این امر رفتاری تحقیرآمیز و غیر قانونی است و موکلم اعلام کرده که از این پس در صورت دستبند زدن در هیچ مرجعی حاضر نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، فرزانه زیلابی با تایید این خبر اظهار داشت: قرار بازداشت موکلم در پرونده‌های امنیتی و غیرامنیتی جدید وی به وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی تبدیل شده که این موضوع به خود موکل در زندان هم ابلاغ شده است.

وکیل مدافع نجاتی در ارتباط با حضور موکلش در پزشکی قانونی اضافه کرد: روز شنبه هفته جاری ماموران موکلم را با دست بند در پزشکی قانونی حاضر کردند که این حضور مربوط به پرونده قبلی نجاتی است.

وی توضیح داد: بر اساس ماده ۲۳۵ و تبصره یک همان ماده از آیین نامه اجرایی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، دست بند زدن به متهمان و محکومان در زمان اعزام نقل و انتقال و بدرقه، به مراجع قضایی، مراکز درمانی و سایر مراجع جز در مواردی که ضرورت دارد مجاز نیست و غیر قانونی است.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: زیلابی به رویداد۲۴ خبر داد؛ اسماعیل بخشی برای تکذیب شکنجه خود تحت فشار قرار گرفته است
Next: شیشه‌های لابراتوار را شکستند تا گردنِ کارگران هفت تپه بیندازند / بی‌تدبیریِ خصوصی‌سازی نان محلی‌ها را آجر کرد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved