Skip to content
می 10, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • سخنگوی وزارت خارجه : ماجرای دانمارک سناریویی تکراری برای تخریب روابط ایران و اروپاست
  • خبرها

سخنگوی وزارت خارجه : ماجرای دانمارک سناریویی تکراری برای تخریب روابط ایران و اروپاست

بهرام قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، با رد اتهام‌زنی‌های مقامات دانمارکی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: ادعاها و اتهاماتی که توسط برخی از مقامات دولت دانمارک مطرح شده، قویا تکذیب می‌شود و از اساس، کاملا نادرست است. مسائل مطرح شده، ادعاهایی است که هیچ مبنایی ندارد و اصولا نمی‌تواند به هیچ وجه واقعیت داشته باشد.

وی با بیان اینکه هیچ محکمه و دادگاهی درخصوص این اتهام یا فرد مشخصی، حکمی را صادر نکرده است، اظهار داشت: در این ماجرا سخن از فردی مطرح می‌شود که نامی از وی برده نشده و در واقع، فرد مدنظر آنها، تاکنون شخصی موهوم و ناشناخته است. این موضوع شبیه داستان فیلم‌های هالیوودی است. باید از برخورد دولت دانمارک، متاسف بود زیرا اقدام مذکور، اقدامی مشکوک و حساب شده یا سناریویی از پیش‌نوشته شده در ادامه سناریوهای تکراری است که طی ماه‌های اخیر توسط برخی از محافل غیراروپایی در جهت تخریب روابط رو به گسترش ایران و اتحادیه اروپا طراحی و مطرح شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره آنچه در دانمارک مطرح شده ابراز داشت: به نظر می‌رسد متاسفانه برخی از سیاستمداران این کشور ناخودآگاه علیرغم روابط خوبی که با ایران تاکنون داشته‌اند، دستخوش القائات یا اطلاعات نادرست و جهت‌دار از سوی معاندانی شده‌اند که درصدد تخریب مناسبات ایران با دانمارک و اروپا و همچنین تحت شعاع قرار دادن همکاری‌های ایران و اتحادیه اروپا در آستانه اجرایی شدن همکاری‌های نوین اقتصادی و همچنین سازوکار ویژه مالی میان طرفین است.

قاسمی با فراخواندن دولت دانمارک و سایر کشورهای اروپایی به هوشیاری هرچه بیشتر در رویارویی با حوادثی که تخریب مناسبات طرفین را نشانه گرفته است، بیان کرد: امیدوارم دانمارک و سایر کشورهای اروپایی هرچه زودتر به این نکته مهم توجه داشته باشند که در برهه کنونی و با توجه به شکست‌های پی در پی ایالات متحده در قبال ایران، برجام و اراده اکثریت دولت‌های جهان در مخالفت با یکجانبه‌گرایی، نباید اجازه دهند که دیگران بر روابط ایران و اتحادیه اروپا تاثیری منفی بگذارند و مانع از تداوم همکاری‌ها و توسعه و گسترش آن شوند.

وی با تاکید مجدد مبنی بر اینکه طرح اتهام علیه ایران بدون ارائه هیچ گونه سند و مدرکی به هیچ وجه پذیرفتنی نیست، یادآور شد: مواضع ایران درخصوص تروریسم به عنوان بزرگترین قربانی ترور در جهان امروز، بسیار مشخص و روشن است و ادعاهای رسانه‌ای مطرح شده علیه کشورمان نمی‌تواند رنگ و بویی از واقعیت داشته باشد.

Continue Reading

Previous: توضیحات دادستان اراک درباره احکام کارگران شرکت هپکو
Next: بازنشر شهادت نامه نحوه مرگ ستار بهشتی در سالگرد مرگ او: بدن شکنجه شده ستار بهشتی را به چشم دیدم
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved